Jeff Mermelstein og Peter Dench til #oslostreets

© Jeff Mermelstein

Oslo Kameraklubb  og Bilder Nordic School of Photography inviterer 29.–31. mai til en annerledes workshop. Workshop-eventen #oslostreets ønsker å feire sjangeren street photography, samt å bevisstgjøre offentligheten om fotografiets kraft.  

Det er to spennende navn som topper plakaten. Jeff Mermelstein og Peter Dench kommer til hovedstaden for å lede #oslostreets. I løpet av en intensiv helg vil deltakerne få et innblikk i street photography-sjangerens historie og hva street photography handler om.

Arrangørene ønsker å fylle Oslos gater med så mange studenter, entusiaster og profesjonelle fotografer som mulig. Deltagernes bilder leveres fortløpende til en desk bestående av gjestefotografer og representanter for Bilder Nordic og OKK som gjør utvalg og publiserer i digitale kanaler.

#oslostreets arrangeres som en event snarere enn en tradisjonell workshop, og ideen er å inspirere deltakerne gjennom foredrag, oppdrag og kontinuerlig live streaming, redigering og publisering av bilder under kyndig veiledning fra noen av sjangerens mest anerkjente navn.

Det bør fortsatt være mulig å bli med på morroa, så har du ingen planer den helgen er det bare å plukke med seg kameraet og utforske Oslos gater.

Bilde: © Jeff Mermelstein

www.bildernordic.no

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Kommentar: Adobe med nesen i skyen?
Siden Adobe introdusert sin nye prisstruktur for Photoshop, har debattene florert på...
Read More
0 replies on “Jeff Mermelstein og Peter Dench til #oslostreets”