Jens Haugen på Elverum

Den prisbelønte fotografen Jens Haugen er blant Norges ledende innen reklame- og fashionfotografi. Han har med årene utviklet en særegen stil med lys og etterbehandling av bilder, som gjør dybdefølelsen i verkene helt unik.Jens Haugen har hatt fullt opp å gjøre med kommersielle oppdrag de siste årene, og sier at han har trivdes med de kreative utfordringene det har gitt. Han er som regel travelt opptatt i sitt fotostudio på Hamar og med workshops i inn- og utland. Likevel har han tatt seg tid til å kjenne på skaperkraften i forhold til det som står han hjerte nærmest; nemlig rendyrking av sitt eget kunstneriske uttrykk.

Husk du skal dø

Utstillingen han presenterer i Elverum Kunstforening  denne helga har fått navnet ”Memento Mori” og er både ettertenksom, alvorlig, vågal og spennende, som kunstneren selv. Utstillingen inneholder 12 helt særegne portretter i stort format.

Elverum Kunstforening hadde offisiell åpning av utstillingen lørdag, med åpningstale og kunstner til stede. Svigerfar Morten Krogvold sto for åpningen – og musikken har Jens Haugen skrevet selv.

Tags from the story
Mer fra Morten M. Løberg

Pentax 645D årets beste profesjonelle kameranyhet

EISA har kåret Pentax 645D til årets beste profesjonelle kamera. Fotografi håper...
Les mer