Jens Haugen på Elverum

Den prisbelønte fotografen Jens Haugen er blant Norges ledende innen reklame- og fashionfotografi. Han har med årene utviklet en særegen stil med lys og etterbehandling av bilder, som gjør dybdefølelsen i verkene helt unik.Jens Haugen har hatt fullt opp å gjøre med kommersielle oppdrag de siste årene, og sier at han har trivdes med de kreative utfordringene det har gitt. Han er som regel travelt opptatt i sitt fotostudio på Hamar og med workshops i inn- og utland. Likevel har han tatt seg tid til å kjenne på skaperkraften i forhold til det som står han hjerte nærmest; nemlig rendyrking av sitt eget kunstneriske uttrykk.

Husk du skal dø

Utstillingen han presenterer i Elverum Kunstforening  denne helga har fått navnet ”Memento Mori” og er både ettertenksom, alvorlig, vågal og spennende, som kunstneren selv. Utstillingen inneholder 12 helt særegne portretter i stort format.

Elverum Kunstforening hadde offisiell åpning av utstillingen lørdag, med åpningstale og kunstner til stede. Svigerfar Morten Krogvold sto for åpningen – og musikken har Jens Haugen skrevet selv.

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Nikon D800 er årets kamera
EISA har kåret Nikon D800 til årets kamera i Europa. Dette er...
Read More
0 replies on “Jens Haugen på Elverum”