Fotografis julegavetips

David Bowie, 1973 © Mick Rock

Vi i Fotografi har ordnet noen gode juletilbud til våre lesere. Kanskje du finner en julegave til noen du er glad i – eller kanskje til deg selv…?

Mick Rock: David Bowie, Ziggy Stardust, 1973

I forbindelse med Mick Rocks utstilling på Konserthuset i Oslo har fotografen og kurator Jan Walaker funnet frem et historisk bilde for Fotografis lesere. Bildet ble tatt i Aberdeen i Scotland under den eneste turneen Bowie gjorde med Ziggy Stardust i 1973. På bildet gjør Bowie seg klar før konserten, med sminke han kjøpte i Japan tidligere på turneen.

Fotografis lesere får spesialpris på $890 for dette bildet. Bildet er i størrelsen 14″ x 11″ og har et opplag på 90 eksemplarer.

Spørsmål og bestilling sendes direkte til kurator Jan Walaker på jwalaker@frisurf.no.

Catarsi

Massimo Leardini: Catarsi

En av årets solide utgivelser fra det norske forlaget  Éditions du Lic er Massimo Leardinis fotobok Catarsi. Det er en gjennomført studie hentet fra Leardinis hjemland Italia. Fotografiene er enkle, stillferdige og vakre anektoter fra fotografens reiser hjem, presentert i en hardcover-bok på 112 sider.

Fotografies lesere får nå 20% på dette førsteopplaget av boken. Rabattkode: fotografi.

www.editionsdulic.com

Photoshop-bok

Adobe Photoshop CC – Lær Photoshop i en fei. 

Kursutvikler Espen Faugstad spurte seg selv: “Er det mulig å lære Adobe Photoshop på rekordtid?”. Svaret på spørsmålet er ja, og fremgangsmåten får du servert i denne boken. Du lærer å lagre og organisere bildene dine, beskjære og isolere deler av et bilde, forbedre kontrast, farger og skarphet. Du lærer å fremkalle Camera Raw-filer og bruke avanserte teknikker som markeringer, masker og HDR, og mye mer.

Boken bestiller du rett fra forlaget, med 20% rabatt for Fotografis lesere. Rabattkode: fotografi

www.bookworld.no

Forside-157

Magasinet fotografi + Rune Johansens bok “Glade Jul”

Gi bort et års abonnement påNorges fremste fototidsskrift. Bestiller du Fotografi får giver med Rune Johansens “Glade Jul”. Som abonnent får man 7 utgaver av bladet pluss tilgang til vårt digitale arkiv på nettbrett.

www.fotografi.no

Written By
More from Redaksjonen
Eisa-awards 2021-2022
Fotografi er medlem av EISA som er en internasjonal sammenslutning av tidsskrifter innen...
Read More
0 replies on “Fotografis julegavetips”