Kirsti Hovde ble Årets Fotograf i NFF

NFF arrangerer hvert år Norges største konkurranse for fagfotografer. I år gjorde Kirsti Hovde rent bord med hele fire poenggivende bilder.

Fotograf Kirsti Hovde ble søndag kveld kåret til ”Årets Fotograf NFF”. Premieutdelingen fant sted på Union Scene i Drammen i forbindelse med seminaret Fotografi 2015. Dette er Norges største konkurranse for fagfotografer, og er Norges Fotografforbunds årlige landskonkurranse. Kirsti Hovde fikk i år høyeste poengsum i konkurranse med 160 fotografer og 619 innsendte arbeider fra hele landet.

Hovde har markert seg i flere fotokonkurranser og har vunnet mange priser og medaljer på Norges Fotografforbunds årlige landskonkurranse tidligere. I år tronet hun øverst blant 160 fotografer fra hele landet med sine fire bilder.

Juryen uttaler om Årets Fotograf NFF, Kirsti Hovde: «Årets fotograf viser en stor og variert bredde i sin kunnskap om kompo­sisjon og lyssetting. Portrettet av jenta i snøvær med det fine myke lyset og de duse tonene, og det mer klassiske og kontrastrike lyset viser en stor bredde. Bildene forteller historier, og man føler god kontakt med modellene. Å få antatt 4 bilder viser en jevnhet og styrke som er en vinner verdig.»

Juryen besto i år av juryformann Erik Skjøldt, Hege Mathisen, Cecilie Hatløy, Maciej Krawczyk, Jeanette Larsen og Jon Rune Trengereid.

Kristi Hovde ble premiert for sine bilder «Snøfnugg», «Magnus», «June» og «Alopecia».

www.fotokirsti.no

Nedenfor kan du se alle kategorivinnerne fra årets konkurranse:

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
Nytt mentorprogram på Bilder Nordic
Fotoskolen Bilder Nordic i Oslo starter dette semesteret et nytt mentorprogram med...
Read More
0 replies on “Kirsti Hovde ble Årets Fotograf i NFF”