Lær å markedsføre bildene dine

Foto: Jon Skille Amundsen

Hvordan har fotografer gått frem for å bli kjent i det internasjonale markedet? Bilder Nordic School of Photography inviterer til gratisseminar og workshop.

Bilder Nordic kaller det et inspirasjonsforedrag med Amber Terranova, fotoredaktør for det anerkjente magasinet Photo District News. Hun vise vei for norske fotografer i det internasjonale markedet. Hun vil ta for seg hvordan fotografer fra ulike verdenshjørner har kommet seg opp og frem ved hjelp av egen kreativitet og utradisjonelle markedsføringskanaler. Med andre ord – nyttige tips for både den profesjonelle fotografen som vil ut i verden og unge talenter som vil inn på markedet.

Foredraget vil bli holdt på engelsk og tidspunktet er onsdag 15. februar kl. 18:30 i auditoriet til NITH, (Galleri Oslo), Schweigaardsgate 14, Oslo. Det er gratis adgang, men du må melde deg på på forhånd.

Redaktør Terranova vil også holde workshop i hvordan du markedsfører deg. Hun har lang erfaring i å vurdere og bygge opp portfolioer, og med hennes kunnskap vil du kunne få mange tips til det å kunne skape din egen signaturstil og bygge en profesjonell karriere med faste kunder. «Etter endt workshop vil du ha en utvidet forståelse for nye og utradisjonelle publiseringsplatformer, samt hvordan du ivaretar din personlige stemme uavhengig av mediet du produserer for», skriver Bilder Nordic.

Workshopen finner sted 17-19. februar i lokalene til Bilder Nordic School of Photography. Pris: 4.000 kr.

Foto: Jon Skille Amundsen
More from Morten M. Løberg
Pentax på offensiven
Høsten 2010 kjøpte Ricoh Pentaxs kameradivisjon og utviklingen av nye modeller skjøt...
Read More
0 replies on “Lær å markedsføre bildene dine”