Lars Gartå-workshop i actionfotografering

© Lars Gartå

Ønsker du å ta bedre actionbilder? Nå kan du lære av en av Norges fremste skateboard-fotografer. Sett av helgen 29. august til 1. september.

© Lars Gartå
© Lars Gartå

Mange actionfotografer lar seg begeistre av ekstreme menneskelige prestasjoner eller storslagen natur, og glemmer å gjøre et solid fotografisk håndtverk. Fokus på workshop’en vil være på å ta sterkere actionbilder og finne deltagernes eget bildespråk. Workshopen vil også se på bilder av dyktige actionsportfotografer i samspill med fotohistoriens klassiske mestere.

Workshopen inneholder individuell bildekritikk og oppfølging, samt fotosession i Oslo med erfarne skatere. Du vil også få veiledning i etterbehandling av opptakene og gode tips for å markedsføre bildene dine. Det er god mulighet for spørsmål og kommentarer underveis, og kurset passer for alle som ønsker å ta bedre actionbilder.

Lars Gartå har landets bredeste erfaring fra skateboardfotografering og var redaktør for Fjøl 2001-2006 og redaktør i Playboard Magazine 2006-2009. Han har også jobbet for magasiner som Dank, Kingpin, Dagbladet Sport, samt mange andre europeiske magasiner.

For påmelding og info, klikk her.

www.larsgartaa.com

Tags from the story
, ,
Skrevet av
Mer fra Redaksjonen

Helgens tips: Hva spiser verden?

I fotoutstillingen “Hva spiser verden?” på Nobels Fredssenter inviteres vi inn på kjøkkenet...
Les mer