Leica generalsponsor for Nordic Light

Festivalsjef Anne Lise Flavik (t.v.) og Katrine Adler-Gjerde i Bresson er begge fornøyd med at Leica blir ny generalsponsor i Nordic Light. (Foto: Leica)

Leica blir hovedsponsor for fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund. Det betyr at Leica både støtter festivalen økonomisk med et sekssifret beløp og at de stiller sitt kontaktnett blant Leica-fotografer verden over til disposisjon.

Det siste er viktig fordi så mange av verdens ledende fotografer og mange av de Nordic Light har på ønskelista si bruker Leica. Pengestøtten er også viktig, men etter det vi erfarer løser den ikke alt presset på budsjettet i Kristiansund. Tilskuddet er trolig i størrelsesorden 200 – 300.000 kroner.

– Det er ikke minst viktig at Leica som en internasjonal aktør med dette anerkjenner det arbeidet vi gjør. Avtalen betyr enormt for Nordic Light og for senterets fremtid, sier festivalsjef Anne Lise Flavik i Nordic Light.
– Nå kan vi senke skuldrene ørlite grann, og konsentrere oss om å få noen av verdens beste historiefortellere til Kristiansund.

For Leica betyr en avtale med Nordic Light at de vil være representert med sine Leica-fotografer både på festivalen og Workshop Marathon. Leica får vist seg fram i et forum som samler de beste fotografene, og der folk med en genuin fotointeresse mingler.

Katrine Adler-Gjerde, adm. direktør i Bresson AS, gleder seg over samarbeidet.

– Som norsk distributør for Leica er vi stolte over at Leica internasjonalt blir representert på Nordic Light. Dette er utvilsomt en av de mest innflytelsesrike og betydningsfulle festivalene i nyere tid, med en meget spesiell og god stemning rundt fotografer og besøkende. Vårt mål er et langsiktig, sier hun

Representanter fra Leica i Tyskland kommer til Kristiansund i slutten av januar måned for å gjøre seg bedre kjent med Nordic Lights hjemby. Leica blir med dette Nordic Lights fjerde generalsponsor i tillegg til Sparebank 1 Nordvest, Epson og Japan Photo.

Neste festival går av stabelen 23. – 27. april 2013. Et av innslagene blir en utstilling med bilder av noen av verdens beste Leica-fotografer.

 

Festivalsjef Anne Lise Flavik (t.v.) og Katrine Adler-Gjerde i Bresson er begge fornøyd med at Leica blir ny generalsponsor i Nordic Light. (Foto: Leica)
Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Avgangselever stiller ut
Avgangsstudentene ved Bilder Nordic School of Photography viser hva de er gode...
Read More
0 replies on “Leica generalsponsor for Nordic Light”