Leliënhof fornyer avtale med Canon

Fotograf Marcel Leliënhof har fornyet sin avtale som Canon Master fotograf. En god «testpilot» mener Canon.

Marcel Lelënhof fornyer avtalen med Canon. (Foto: Canon)

Fotograf Marcel Leliënhof har fornyet sin avtale som Canon Master. Avtalen innebærer at Leliënhof til en hver tid er utstyrt med Canons seneste produkter til bruk i sin profesjon og at han er en støttespiller både teknisk og fotofaglig for Canon. Leliënhof får låne utstyret han ønsker og leverer det tilbake når han ikke trenger det lenger.

– Marcels brede bakgrunn fra reklamefoto, portrett- og fashionfoto, samt hans lange fartstid som videofotograf, gjør ham til en god testpilot for Canon med hensyn til eksisterende og fremtidige produkter, skriver Canon i en pressemelding.

Som en del av samarbeidet med Canon, stiller Leliënhof blant annet opp ved interne og eksterne arrangementer ved å dele av sine erfaringer og gi råd og tips innen fotografering.

– Samarbeidet med Leliënhof er spennende og gjør at begge parter får mulighet til å utvikle seg. Han er en omgjengelig person, har fotofaglig innsikt og bred kompetanse innen alle sjangere av foto- og videofaget. Dette gjør ham til en viktig støttespiller både teknisk og fotofaglig for oss i Canon. Det er gøy å se så flotte bilder produsert med Canon digitaltrykk, sier Vidar Vorpenes, Corporate & Marketing Communication Manager i Canon Norge.

– Samarbeidet med Canon gjør det mulig for meg å benytte meg av kremen av fotoprodukter som fungerer godt selv under vanskelige forhold. Standarden på produktene jeg benytter, spiller en avgjørende rolle både når det gjelder kvaliteten på bildene jeg tar og kvaliteten på bildene jeg produserer, sier Leliënhof.

Marcel Leliënhof er en av få fotografer i Norge som har fått tittelen Canon Master, og han har et svært tett samarbeid med Canon.  Han har jobbet som profesjonell fotograf siden 1993 og er en fotograf som jobber i mange felt, blant annet innen mote- og reklamefotografi. I tillegg har han også regissert flere musikkvideoer. Han har 13 års erfaring fra London og flere bokutgivelser og utstillinger bak seg. I Marcels bilder finnes en perfekt blanding av røffhet og eleganse, rock’n roll og virkelighet. Marcel er en av fotografene i stallen til TinAgent.

More from Morten M. Løberg
Ragnar Axelsson: Last Days of the Arctic
Ragnar Axelsson er sannsynligvis Islands mest kjente fotograf. Han har fotografert for...
Read More
0 replies on “Leliënhof fornyer avtale med Canon”