Se de beste bildene fra Leserbildet i Fotografi #5

"Kollektivtrafikk". Foto: Tonje Indrearne

«Kollektivtrafikk» – et lite stykke Norge med et smil. I Fotografis rene sorthvitt-nummer vant dette humoristiske fargebildet Leserbildet. Vi spurte fotografen om en sorthvitt versjon, og det fikk vi. Men her viser vi originalversjonen.

Siden innsendingen til konkurransen går fortløpende, var det ikke et krav å sende inn sorthvitt-bilder til denne runden av Leserbildet. Vi fikk tilsendt mange fine bidrag, men sjarmen og stemningen på bussholdeplassen ga et enstemmig valg i juryen.

Fotograf Tonje Indrearne sier dette om vinnerbildet «Kollektivtrafikk»:

«I år har vi brukt ferien heime og våre ute i naturen. Vi har kjørt rundt i nærområdet og opplevd dei vakre plassane som er kortreist frå der vi bor. Denne dagen tok vi turen til Måløy hvor vi skulle besøke Kråkenesfyr. Staden er vakker og ei oppleving, sjølv om det regnar. Der, plutseleg på heimevegen, kjørte vi forbi denne ullkledde gjengen. Dei var nyskjerrige, avslappa og festlege der dei låg. Eg greip øyeblikket og vi fekk oss
ein god latter.»

Wilse-coverLeserbildet er Fotografis uhøytidelig leser-konkurranse. Alle kan delta med opptil seks bilder i hver runde. Det er ingen frist for å sende inn bilder, juryen velger ut blant de bildene som har kommet inn siden forrige juryering.

Vinnerbildet presenteres i bladet og vinneren mottar også praktboken «Wilse – mitt Norge» fra forlaget Press. Vi viser forøvrig også de beste bidragene her på nett.

Les her hvordan du kan delta i konkurransen.
Her kan du se de andre bildene som var med i den siste vurderingen:

Tags from the story
,
More from Kristin Skåmedal
Storbyens bakgater i papp; «Cardboard City»
Den engelske fotografen Andy Rudak har valgt å tolke benevnelsen «Cardboard Cities» på...
Read More
0 replies on “Se de beste bildene fra Leserbildet i Fotografi #5”