Lowepro til Focus Nordic

Lowepro, en av verdens ledende produsent av fotovesker, velger Focus Nordic som distributør i Norge og Danmark. Focus Nordic er allerede distributør for Lowepro i Sverige og Finland, og  godt salg i disse markedene har spilt en stor rolle for Lowepro.
I Norge overtar Focus Nordic distribusjonen allerede fra 1. september, og i Danmark en måned senere, den 1. oktober.

– Dette er et naturlig ledd i vår målsetning om å tilby samme varemerker i alle de fire landene vi opererer i. Dette er vesentlig da flere og flere av våre kunder er nordisk organisert. Lowepro produserer enestående produkter og er ett av våre aller viktigste varemerker. Med hele det nordiske markedet, kan vi nå satse enda tyngre, sier Thomas Wernbo, administrerende direktør hos Focus Nordic.

Lowepros grunnlegger Greg Lowe etablerte selskapet i 1972da han lanserte verdens første polstrede kameraveske. Lowepr-familien består av av beskyttende produkter for fotografisk og elektronisk utstyr som kameraer, videokameraer, bærbare datamaskiner, fototilbehør og portabel forbrukerelektronikk. Hovedkontoret ligger i California og selskapets produkter distribueres i over hundre land via fotohandelere og nettbutikker. Se også www.lowepro.com.

Tags from the story
,
More from Morten M. Løberg
Nye toppkameraer fra Nikon, Canon og Sony i høst?
Canon er i høst klar med 5D Mark III, Nikon har D4...
Read More
0 replies on “Lowepro til Focus Nordic”