Massimo Leardini: Selected Works

© Massimo Leardini

Qvale Galleri åpner i dag separatutstillingen Selected Works med fotografen Massimo Leardini.

Dette er Leardinis første store separatutstilling i Norge, som inneholder totalt 25 fotografier. Utstillingen gir en presentasjon av Leardinis kunstnerskap og viser et utvalg fra flere av hans tidligere prosjekter, slik som seriene Scandinavian og Catarsi.

Det vises også en rekke bilder han har tatt av modell og skuespiller Viktoria Winge gjennom de siste 15 årene. Dette er et pågående prosjekt og flere av fotografiene har ikke blitt vist tidligere.

Massimo Leardini (f. 1959) er født i den italienske kystbyen Cattolica og kom til Norge på 80-tallet. Han er kjent for sine mote-, akt- og naturfotografier. Leardini har deltatt på en rekke utstillinger i inn- og utland og har gitt ut syv fotobøker: Scandinavian, Catarsi, Neg., Viktoria, I Live amomg the things, El Tango es Buenos Aires og Vol I. Han har jobbet med kommersielle aktører som Røde Kors, Fretex, Coca Cola, IKEA, SAS og Volvo, og har portrettert blant andre Jean Paul Gaultier, Pelé, Jens Stoltenberg, Kåre Willoch, Maria Bonnevie, Viktoria Winge og Iselin Steiro.

Utstillingen åpner torsdag 3. desember kl 18:00.

www.qvalegalleri.no

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
Massimo Leardini på Galleri Balder
Italienske Massimo Leardini kom til Norge på 80-tallet og startet sin fotokarriere...
Read More
0 replies on “Massimo Leardini: Selected Works”