Moment Studio årets håndverksbedrift

Moment Studio og fotografene Eva Helene Storm Hanssen og Ingrid Pettersen Fossvoll er kåret til Årets håndverksbedrift av NHO. (Foto: Per Solrud)
– Hurra, vi vant!! Vi kan nå kalle oss Årets håndverksbedrift 2011.
Moment Studio og fotografene Eva Helene Storm Hanssen og Ingrid Pettersen Fossvoll er kåret til Årets håndverksbedrift av NHO. (Foto: Per Solrud)
Fotografene i Moment Studio er naturligvis såre fornøyd.
Blant fire dyktige nominerte bedrifter fra flere bransjer er  kåret av NHO Håndverk til årets håndverksbedrift. I tillegg til heder og ære vanker det også en gavesjekk på kr 30.000.

“Fotografbedriften er opptatt av kvalitet i alle ledd av produksjonen, de nyter stor anerkjennelse i bransjen og har trofaste kunder”,

skriver NHO i sin begrunnelse, og fortsetter:

“De har bygget opp et solid varemerke og benytter internett og sosiale medier i markedsføringen. Bedriften har til enhver tid lærlinger, noe som gir inspirasjon og nyutvikling, og som bidrar til å ta vare på faget. Bedriftens ansatte har oppnådd flere utmerkelser for sine arbeider. Eva Helene Storm Hanssen og Ingrid Pettersen Fossvoll engasjerer seg i faget, og har tillitsverv i bransjeforeninger, laug og innen fagopplæringen.”

More from Morten M. Løberg
Ragnar Axelsson på BIFF
Den islandske fotografen Ragnar Axelsson besøker i høst Bergen internasjonale filmfestival BIFF...
Read More
3 replies on “Moment Studio årets håndverksbedrift”
  1. says: Arne Knudsen

    Gratulerer så mye Eva. Dette var hyggelig og vel fortjent for det flotte arbeidet du og dine gjør i vår bransje. Hilsen Arne

Comments are closed.