Multimediaseminar med Brian Storm

Bilder Nordic arrangerer workshop i multimedia med Brian Storm 30. juni og 1 juli.

Sist Brian Storm besøkte Oslo, i november i fjor, møtte rundt 200 mennesker fra hele Skandinavia opp. Når han nå kommer tilbake, er det for å dele enda mer av sin omfattende multimediakunnskap over et to dager langt seminar/workshop på Bilder Nordic School of Photography. Storm skal i løpet av workshopen ta for seg historiefortelling, reportasjemetoder og post-produksjon, i tillegg til at deltakerne vil få muligheten til å motta tilbakemeldinger på sine egne multimediaproduksjoner.

Brian Storm er grunnleggeren av  multimediaprodusjonsselskapet MediaStorm. Han begynte å eksperimentere med multimedia allerede på 90-tallet, og jobbet fra 1995-2002 som multimediaansvarlig hos MSNBC.com. I 2002 ble han visepresident for nyheter og multimedia hos Corbis, der han ble værende frem til 2004. Året etter startet han opp MediaStorm. I dag inkluderer kundelisten blant annet National Geographic Magazine, Starbucks, Reuters og FN.

MediaStorm produserer “varierte narrativer som snakker til hjertet av den menneskelige tilstanden”, ved bruk av bilder, video og lyd. De har blant annet produsert Marcus Bleasdales “Rape of a Nation”, Jonathan Torgovniks “Intended Consequences” og Walter Astradas “Undesired”.

De sterke fotografiene er helt essensielle for å skape gode multimediaproduksjoner, men minst like viktig er det å beherske historiefortelling. MediaStorms prosjekter er ofte kjennetegnet av de gode fortellingene, og Storm skal i løpet av seminaret gi tips til fremgangsmåter for å få formidlet de historiene du ønsker.

Videre skal han snakke om hvilke verktøyer som trengs for å fange historien, og om integrering av bilder, lyd og video. Storm skal også bruke en hel ettermiddag på å drøfte viktigheten av god lyd og hvordan man bruker den på den mest effektive måten.

På seminarets andre dag, vil Brian Storm gå gjennom redigering i Final Cut Pro. Her skal han komme med tips til hvordan du kan få mest mulig ut av programmet, samt utfordringer du kan møte og hvordan du løser dem.

Samme dag skal han gå gjennom og gi tilbakemeldinger på et utvalg av deltakernes egne multimediaproduksjoner. Du kan vise prosjekter som er ferdige, eller som fortsatt er under arbeid. Nå har du en enestående sjanse til å få dine arbeider vurdert av en av bransjens ledende produsenter!

 

Tags from the story
,
More from Morten M. Løberg
Foto-Norge konstituert
Organisasjonen Foto-Norge skal fremme fotografiets og filmens rolle i samfunnet og styrke...
Read More
0 replies on “Multimediaseminar med Brian Storm”