Nordic light: Workshop maraton

Kristin Nekstad (t.v.) og Elisabeth Bjerkestrand er klar med workshop maraton i Kristiansund. (Foto: Odd Inge Teige)

”Maraton er et løp som går over 42 195 meter. Løpet er regnet som svært krevende, og betegnelsen ”maraton” brukes ofte for å beskrive noe som krever stor utholdenhet”.Workshop maraton i Kristiansund består av bortimot 30 forskjellige workshops i løpet av fem dager. Workshopene varierer i vanskelighetsgrad, men det er mulig å finne noe for både de med bare en gryende fotointeresse til de med profesjonell bakgrunn. Det blir workshop i bildebehandling i Lightroom, portrettfotografering, produktfotografering, reportasje, foto på sosiale medier, fototeknikk og mer. Blant foredragsholderne finner vi Morten Krogvold, Bruno Ehrs, Nick Cobbing, Magnar Fjørtoft. Fullstendig workshopprogram finner du her.

Deltageravgiften er forholdsvis rimelig (varierer fra workshop til workshop) og er dere flere som melder dere på samtidig får man solid rabatt.

Alle workshopdeltagerne treffes flere ganger i løpet av dagen til både lunsj, suppe og middag. Dette gir rikelig med anledning til å bli kjent med nye venner som deler samme interessen som deg, i tillegg til å utveksle erfaringer. – Vi som jobber i Nordic Light gjør alt vi kan for å skape trivelig atmosfære, og maten vi serverer på huset er både sunn og hjemmelaget, sier festivalsjef Anne Lise Flavik.

Siste dagen vi er samlet blir det show og presentasjoner fra noen av gruppene slik at vi får anledning til å se hva de andre har jobbet med.

Magnar Fjørtoft er blant instruktørene under Workshop maraton i Kristiansund. (Foto: Odd Inge Teige)
Kristin Nekstad (t.v.) og Elisabeth Bjerkestrand forbereder workshop maraton i Kristiansund. (Foto: Odd Inge Teige)
More from Morten M. Løberg
Urszula Tarasiewicz ble debutantutstiller
Urszula Tarasiewicz er Interfotos debutantutstiller nr. 17 hos Bølgen & Moi på...
Read More
0 replies on “Nordic light: Workshop maraton”