Norway next

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Hva har Eugene Richards, Carolyn Drake, Stephanie Sinclair og våre avgangsstudenter til felles? De er alle en del av det eksklusive programmet til Dok:11.

Foto: Johnny Vaet Nordskog

Dok:11 går av stabelen på Litteraturhuset i Oslo 16. – 19. mars. Noen av verdens fremste fotografer kommer da til Oslo og samler foto-Norge til faglig påfyll og kreativ inspirasjon. Bilder Nordic School of Photography er blant festivalens samarbeidspartnere og fredag 18.mars kl 18.00 presenteres dette årets fotoprosjektet blant avgangsstudentene.

Dagligliv og samfunn

Prosjektet heter «Norway next» og er en ung refleksjon rundt norsk liv og samfunn fortalt gjennom tradisjonelle stillbilder og moderne multimediale produksjoner. Resultatet av prosjektet blir en unik samling av fortellinger som til sammen vil utgjøre et historisk dokument om Norge anno 2011.

Hensikten er å gi et viktig fotografisk bidrag til det norske samfunn, samtidig som man utfordrer hvordan fotografer kommuniserer i en elektronisk medieverden.
Etter Dok:11 skal prosjektet vises på Nordic Light i mai, mens selve hovedutstillingen bløir i Oslo i slutten av mai. Ca 50 avgangsstudenter har arbeidet med prosjektet. Norway Next skal presenteres kontinuerlig på Bilder Nordics nye elektroniske magasin-plattform fra medio mars på www.bildernordic.no.

 

More from Morten M. Løberg
Slottet klager Se og Hørs bildebruk inn for PFU
Hoffsjef Åge Grutle har på vegne av kongefamilien klaget Se og Hør...
Read More
0 replies on “Norway next”