Ny A3-skriver fra Epson

Epson Stylus R2000 er en ny åtterfargers A3+-skriver med bedre utskriftkvalitet og bedre blekkøkonomi.

Skriveren benytter Epson UltraChrome Hi-Gloss2-pigmentblekk, med patroner som har 50 prosent høyere kapasitet sammenlignet med tidligere modeller i sin klasse. Det betyr at man kan kjøre større utskriftsjobber med færre patronbytter. Epson imøtekommer også etterspørselen for trådløs tilkobling, noe som betyr at R2000 er blant de få skriverne i denne kategorien som er tilrettelagt for Wi-Fi. Wi-Fi kombinert med USB- og Ethernet-tilkobling, gjør at det er enkelt å plassere R2000 i et hvilket som helst kontor- eller hjemmemiljø. Brukere kan fjernstyre utskrifter fra iPhone eller iPad ved hjelp av Epson iPrint-appen.

– Ikke bare har vi lagt til Wi-Fi og større blekkpatroner som følge av tilbakemeldingene fra våre kunder, men vi har også sørget for at brukerne oppnår resultater av høy kvalitet hver gang. Skrivehodet leverer variabel dråpestørrelse ned til 1,5 pl som gir høy presisjon og jevne overganger. Det har også en funksjon  som hindrer at det størkner i dysene, sier Marc Boehmer, produktsjef hos Epson Europe. – Takket være Epson UltraChrome HiGloss2-blekk kan brukere oppnå en ultrablank finish på fotografier, og samtidig ha glede av fordelene med pigmentert blekk – inkludert holdbare utskrifter med lang varighet på en rekke medier.

I tillegg til å støtte kunstutskrifter på blanke og matte medier, både i enkeltark- og rullpapirformat, kan R2000 også skrive direkte til CD-/DVD-er og på tykke medier slik som plakatkartong. Epson Stylus Photo R2000 vil kunne leveres i løpet av måneden, med en anbefalt pris på kr 4.195,. inkl.mva.

Nøkkelfunksjoner:

Skriver ut høykvalitets A3+ blanke fotografier, kunstutskrifter, scrapboksider med mer

Epson UltraChrome HiGloss2-blekk kombinerer utskrifter med høyglans, holdbarhet og allsidigheten til pigmentert blekk 17 ml blekkpatroner

Kompatibel med en lang rekke medier inkludert kunst-, blanke og matte papirer

Fleksibel mediehåndtering for utskrifter på tykt papir og kunstpapir, enkeltark, rullmedier, CD-/DVD-er Wi-Fi-, Ethernet- og USB-tilkobling

Skriv ut direkte fra PictBridge-kameraer

Variabel dråpestørrelse ned til 1,5 pl gir jevne overganger

Blekkblandingsfunksjon som sørger for nøyaktig fargegjengivelse ved å hindre at blekk størkner

5760 dpi utskriftsoppløsning

Du kan laste ned Epson iPrint-appen gratis fra iTunes.

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Slik klargjør du bildet for trykk og utskrift
Det lønner seg å klargjøre bildet best mulig før du skal skrive...
Read More
0 replies on “Ny A3-skriver fra Epson”