Ny PowerShot G1x mark II og S200 fra Canon

Det er stadig slipp på nye kameramodeller, og nå er det Canon sin tur til å oppdatere en rekke av sine modeller. Mest interessant denne gangen er Canon PowerShot S200 og PowerShot G1 x Mark II.

Canon-kompakter

Mange ivrige amatører og profesjonelle fotografer er på en evig søken etter det perfekte kompaktkameraet, og markedet har gitt oss stadig flere kvalitetskompakter å velge mellom. Canon har lenge hatt flere modeller for dette segmentet og oppgraderer nå både PowerShot G1x og PowerShot S120. Her er produsentens informasjon om hva som er nytt:

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II er det nye flaggskipet i kompaktkameraserien, etterfølger PowerShot G1 X og leverer den beste bildeytelsen i et Canon kompaktkamera noensinne. Med bildekvalitet og betjening på linje med digitale speilreflekskameraer og den populære PowerShot G-seriens kompakte form og funksjon, er dette et perfekt tilskudd i proffenes utstyrsbag. Modellen er utviklet basert på tilbakemeldinger fra fotografer og byr på nye muligheter for enestående ytelse og kontroll:

• En stor 1,5-type Canon CMOS-sensor gir liten dybdeskarphet på linje med det du får med en APS-C-sensor i en digital speilrefleks, noe som gjør kameraet meget godt egnet til portrett- og makrofotografering.

• Et nytt og lyssterkt f/2.0-3.9 objektiv, som har stor f/3.9-blender også ved maksimal zoom, gir suveren ytelse i svakt lys og god kontroll over dybdeskarpheten.

• Objektivet har to kontrollringer som kan tilpasses slik at du oppnår ønsket resultat raskere og enklere. De ergonomisk plasserte ringene for trinnvis og kontinuerlig justering gir presis kontroll over parametere som zoom, blender og lukkertid.

• Forbedret AiAF-system med 31 AF-punkter sammenlignet med PowerShot G1 X’ 9 punkter, sørger for at kameraet kan låse fokus presist på objekter når du tar bilder med liten dybdeskarphet.

• Wi-Fi med fjernopptak og bildesynkronisering

• Elektronisk søker som tilleggsutstyr

• 14-bits RAW

PowerShot G1 X Mark II har salgsstart i mai og har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 7.999,-

PowerShot S200

PowerShot S200 viderefører arven i den populære PowerShot S-serien med imponerende bildekvalitet og enkel tilgang til manuelle innstillinger. Alt i en moderne design i lommeformat og med et stort utvalg funksjoner for alle som ønsker å ta neste steg innen fotografering. Et lyssterkt f/2.0-objektiv med ultravidvinkel kombinert med en 10,1 megapikslers CCD-sensor med høyere følsomhet gjør det enklere å ta kreative bilder i utfordrende situasjoner.

• Lyssterkt f/2-objektiv, HS System med DIGIC 5

· 24mm-objektiv, ultravidvinkel, 5x zoom og intelligent bildestabilisering

· 10-megapikslers bilder i høy kvalitet

· Kontrollring på objektiv og manuelle programmer

· Koble til og dele med Wi-Fi

· Stor 7,5 cm (3,0″) PureColor II G LCD-skjerm

· Smart Auto-program og HD-film

· Live View-innstilling og kreative filtre

PowerShot S200 har salgsstart i mai og har anbefalt utsalgspris inkl. mva kr 2.699,-

www.canon.no

Written By
More from Pål Otnes
Alec Soth: I grenseland mellom kunst og dokumentar
Et av de mest spennende navnene på DOK 14 i mai var...
Read More
One reply on “Ny PowerShot G1x mark II og S200 fra Canon”

Comments are closed.