Ny magasinredaktør i Fotografi

Elli Trier er ansatt som ny magasinredaktør i bladet Fotografi. Hun tar over etter Pål Otnes som har vært midlertidig redaktør etter at Mari Grinde Arntzens engasjemet opphørte etter nyttår.

Elli Trier © Marilyn Goh Yun Jing
Elli Trier © Marilyn Goh Yun Jing

Elli Trier har nettopp kommet hjem fra New York hvor hun har utdannet seg ved Parsons the Newschool for Design. Hun har også jobbet i redaksjonen i bladet Aperture, en erfaring hun kommer til å få god nytte av når hun tar fatt på oppgaven i Fotografi:

–  Redaksjonen her hos Fotografi har gitt meg en god start i jobben og jeg ser frem til å arbeide med dette teamet fremover. Det blir spennede å bringe mine erfaringer fra New York inn i Fotografi, forteller hun.

Trier tar over fra og med Fotografi nummer fire og har ønsker om å utvikle bladet videre og satset mer på tematiske utgivelser. Først ut er temaet alternative prosesser.

–  Nummer fire er det første av en serie tematiske utgaver, og det har vært en spennende prosess for oss alle. Ved å lage temautgaver håper jeg vi kan være med på å formidle hvor altomspennende fotografiet er, og at vi kan vise hvor subjektiv fotografiet som uttryksform er.

Fra denne utgaven av bladet blir bildepresentasjonene delt inn i to deler. Den første delen inneholder intervjuer der fotografene snakker om sine prosjekter og erfaringer i arbeidslivet, mens den andre delen består av portfolioer der leserene kan se bildene i sin helhet. Du finner selvfølgelig fortsatt tester  og aktuelt stoff i bladet.

– Jeg er spent på hva leserne synes om vår nye spalte «Mitt utstyr», hvor fotografer forteller om hva de har i bagen sin. Vi håper å kunne skape en litt uventet vinkling på enkelte av spaltene i bladet, avslutter Trier.

www.fotografi.no

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
Snart klart for Nordic Light 2016
Det nærmer seg årets Nordic Light, og  i år kan festivalen skilte...
Read More
0 replies on “Ny magasinredaktør i Fotografi”