Andrea Gjestvang og Bjørn Opsahl til PhotoCamp

Seigmen © Bjørn Opsahl

De neste dagene kan du få med deg en rekke foredrag med norges mest annerkjente fotografer. Interfoto på Skøyen inviterer til FotoCamp med navn som Andrea Gjestvang, Bård Løken, Bjørn Opsahl, Paal Audestad og Marie Sjøvold.

Seigmen © Bjørn Opsahl
Seigmen © Bjørn Opsahl

Forhandleren på Skøyen skilter ikke bare med meritterte fotografer fra inn og utland, det blir også muligheter for å prøve en rekke nye produkter, deriblant Sonys nye videoflaggskip FS7. Representanter fra flere produsenter vil være til stede for å vise det aller nyeste og forhandleren lover også “goodies til camppriser”. Spesielt interessant er også den danske Magnum-fotografen Jacob Aue Sobol som vil holde et foredrag tilknyttet sitt nye prosjekt “Arrivals and Departures”. Forøvrig skriver Interfoto om dette om arrangementet:

Fotointeressen i Norge er enestående i verdenssammenheng og fotobutikken på Skøyen er ikke bare en av Norges største med over 800 kvadratmeter, men først og fremst landets mest velassorterte for alle med lidenskap for fotografi. Foruten de utvalgte foredragsholdere som hver har sin unike posisjon og profil innenfor fotografi, så avholdes det Seminar/workshop og mange miniseminarer samtidig. Det blir også mulig å ta med kameraet til en nødvendig rens til en hyggelig pris. Under dagene er det også gode innbytteløsninger slik at du gratis kan få taksert ditt fotoutstyr.

Det kan med andre ord være verd å ta turen til Skøyen denne helgen. Foredragene starter allerede på torsdag og har et tak på 60 deltagere, så det er lurt å bestille billetter på forhånd.

Fullt program finner du på Interfotos hjemmesider.

Tags from the story
Written By
More from Redaksjonen
Nytt Fotografi ute nå
I årets fjerde nummer av Fotografi kan du blant annet møte den...
Read More
0 replies on “Andrea Gjestvang og Bjørn Opsahl til PhotoCamp”