Nye fotovesker fra Lowepro

Lowepro lanserer Urban Photo Sling fotovesker i to forskjellige størrelser. De kan bæres på tre forskjellige måter, på ryggen, brystet og på siden. Konstruksjonen er slik at man kan skifte posisjon mens man er på farten.

En separat polstret lomme har plass til en iPad eller tilsvarende nettbrett. Glidelås på frontlommen gir sikker og rask tilgang til personlig utstyr, sidelommene gir deg ”grab-and-go” tilgang til linsedeksel, filter og andre mindre gjenstander. Det er både topp- og frontåpning, der toppåpningen gir deg rask tilgang til utstyret og frontåpningen gir deg mulighet til å organisere utstyret optimalt. I kamerarommet er det polstrede og flyttbare vegger. Av andre funksjoner kan nevnes en intern rem for å holde objektiv og tilbehør på plass, et avtagbart midjebelte, en vannavstøtende klaff over fronten for ekstra beskyttelse samt en egen lomme for minnekort og andre småsaker.

– Et viktig mål ved utviklingen av disse veskene var å gjøre det så enkelt som mulig å komme til de viktigste og mest brukte delene av fotoutstyret når man er på farten, sier Knut Kalland hos Focus Nordic, Lowepros norske importør.

Urban Photo Sling 250 har plass til et profesjonelt systemkamera uten grep med montert 70-200mm objektiv, to ekstra objektiver, eller en blitz og et objektiv, samt et nettbrett eller liten laptop. Sidelommen kan romme en vannflaske eller et lite stativ, ekstra tilbehør og personlige småsaker. Innvendige mål 250: 21 x 12 x 30 cm.

Urban Photo Sling 150 rommer et systemkamera med montert 55-200mm objektiv, to ekstra objektiver, eller en blitz og et objektiv, samt et nettbrett, tilbehør og personlige eiendeler. Alternativt et kompakt systemkamera med kit-objektiv, tre ekstra objektiver og blitz samt et nettbrett, tilbehør og personlige eiendeler. Innvendige mål 150: 19,5 x 11,5 x 25 cm.

Urban Photo Sling 150 og Urban Photo Sling 250 blir tilgjengelige i butikk i løpet av juni, og vil koste ca. kr 895,- / 995,- inklusive mva.

More from Morten M. Løberg
Vinner av Nikon Photo Contest International
Vinnerne i verdens største fotokonkurranse – Nikon Photo Contest International – er...
Read More
0 replies on “Nye fotovesker fra Lowepro”