Nye kompakte skrivere fra Epson

Expression Premium XP-800

 Epson har lansert en ny serie kompakte blekkskrivere for hjemmebruk. Expression Premium-serien  har bl.a. nytt Claria Premium-blekk i fem farger, kompakt størrelse – 40 % mindre enn tidligere modeller – og motorisert kontrollpanel og utskuff. Berøringsskjermen har en brukervennlig interaktiv meny. Skriveren har videre forbedret Epson Connect-tjeneste med ny fjernskriverdriver og Skann-til-nettsky, automatisk Wi-Fi-oppsett og Wi-Fi Direct-tilkobling.

Epsons Claria Premium-blekk kombinerer sort pigmentblekk med fargebasert cyan, magenta, gult og sort blekk. Det betyr at i tillegg til bestandige tekstdokumenter gir blekket flotte, blanke bilder med stor detaljrikdom, dype sorte toner og naturtro farger.

Alle Expression Premium-skriverne tilbyr fjernutskrift med Epson Connect (Epson iPrint, Epson e-postutskrift, fjernskriverdriver og Skann-til-nettsky). Med denne tjenesten kan brukerne skrive ut trådløst fra smarttelefoner og nettbrett ved hjelp av Epson iPrint, og skrive ut fra hvor som helst i verden ved å sende e-post direkte til skriverens unike e-postadresse. Fjernskriverdriver gir brukerne større fleksibilitet til å tilpasse utskriftsjobber via skriverdriveren på PC-en før de sendes til utskrift fra et hvilket som helst sted. Ved hjelp av Skann-til-nettsky kan brukerne lagre og dele skannede dokumenter direkte i skytjenester og sende dem til en hvilken som helst e-postadresse eller en annen Epson Connect-skriver. Skriverne kan også brukes med Apple AirPrint og Google Cloud Print.

Med automatisk Wi-Fi-oppsett trenger ikke brukerne kjenne nettverksinnstillingene eller koble til med en USB-kabel ved første oppsett, da skriveren automatisk finner de relevante tilkoblingsinnstillingene og konfigurerer seg selv. Dessuten gir Wi-Fi Direct skriveren mulighet for å koble direkte til andre Wi-Fi-enheter uten behov for et trådløst tilgangspunkt, slik som en ruter.

Skriverne kanb mates med spesialmedier, som gir muligheter for utskrift på kort og tykt fotopapir. Begge skriverne støtter tosidig utskrift, mens XP-800 også har en tosidig automatisk dokumentmater for tosidig skanning, kopiering og faksing. Alle skriverne i denne serien kan brukes til å skrive ut direkte på egnede CD-er og DVD-er.

Expression Premium XP-800 er i salg fra oktober mens XP-700 og XP-600/605 er i salg nå. Produktene har anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 1867, 1495 og 1295/1295 inkl. mva.

Expression Premium XP-800
More from Morten M. Løberg
Focus overtar Ricoh
Ricoh har produsert kameraer fra 1936, men er ikke det mest berømte...
Read More
0 replies on “Nye kompakte skrivere fra Epson”