Nye kompakter og skrivere fra Canon

Ixus 1100 HS

“Alle” trodde Canon skulle introdusere en ny speilrefleks i dag, men nyhetene begrenser seg til nye kompaktkameraer i Ixus- og Powershot-serien, samt nye Pixma-skrivere.

Ixus 1100 HS

De to siste tilskuddene i Ixus-serien, Ixus 1100 HS og Ixus 230 HS, er to kompaktkameraer fullpakket med teknologier og funksjoner som også gir filmopptak i full HD-kvalitet med stereolyd. Begge Ixus-modellene fungerer utmerket i lite lys takket være Canons HS system, som sørger for best mulig bildekvalitet i alle opptaksforhold.

Det slankeste kameraet i sin klasse, Ixus 1100 HS, har 12x optisk zoom i et kamerahus i rustfritt stål og 28mm vidvinkelobjektiv. Du viser enkelt bildene og sjekker innstillingene på den store PureColor II Touch LCD-skjermen på 8,0 cm (3,2’’).

Ixus 230 HS kan skilte med elegant design i seks fargevarianter og kraftig 28mm 8x optisk zoomobjektiv. Med en tykkelse på kun 22,1 mm er det også det slankeste kameraet i sin klasse i verden.  Ixus 230 HS har også en egen knapp for filmopptak som med et enkelt trykk raskt skifter fra opptak av stillbilder til filming i full HD-kvalitet.

Nye PowerShot SX150 IS er et rimelig kamera med superzoom og en rekke kreative funksjoner. PowerShot SX150 IS er designet for å gjøre det superenkelt og morsomt å fotografere og filme i HD-kvalitet. Kameraet har 14,1 megapiksler oppløsning og 12x optisk zoom med telerekkevidde på hele 336 mm, noe som gir deg frihet til å ta kvalitetsbilder både på nært og langt hold. Den kompakte designen gjør kameraet til en perfekt følgesvenn på reise og familieferier.

Alle de tre kameraene har Canons nye intelligente bildestabiliseringssystem – en avansert teknologi som evaluerer motivet og automatisk velger den optiske bildestabiliseringen som er best egnet til å motvirke kamerarystelser og uskarphet, blant syv tilgjengelige muligheter, slik at du er sikret optimal stillbilde- og filmkvalitet.

Fra opptak til utskrift med Pixma

Med Canons fem nye avanserte multifunksjonsprodukter som skriver ut, skanner og kopierer får du førsteklasses fotoutskrifter.  Pixma MG2150, Pixma MG3150, Pixma MG5350, Pixma MG6250 og Pixma MG8250 har elegant design og forener avanserte teknologier med programmer for utskrifter i høy kvalitet.

Toppmodellene i serien, Pixma MG6250 og Pixma MG8250, passer for fotoentusiaster som ønsker profesjonell utskriftskvalitet og høy utskriftshastighet. Begge skriverne har Canons Fine-skrivehode med utskriftsoppløsning på opptil 9 600 dpi og skriver ut et kantløst bilde på 10 x 15 cm i løpet av 20 sekunder. Canons berøringssystem gir brukervennlig betjening og den integrerte TFT-skjermen gir rask og enkel tilgang til et stort utvalg funksjoner. Pixma MG8250 har også en 35mm film- og lysbildeskanner og Eos-inspirert design.

Nye Pixma MG5350 er et avansert multifunksjonsprodukt med skrivermotor med fem blekkfarger som gir utskrifter, kopier og skanninger av ypperste kvalitet – med rask foto- og dokumentutskrift med oppløsning på opptil 9 600 dpi. En stor TFT-fargeskjerm midt på enheten gir enkel bildevisning, mens trådløs nettverkstilkobling gjør det enkelt å skrive ut hvor som helst hjemme eller på kontoret.

Pixma MG5350, Pixma MG6250 ogPixma MG8250 er alle utstyrt med nye Pixma Cloud Link som gir deg tilgang til og lar deg skrive ut bilder direkte fra Internett på skriveren. Pixma MG8250 og Pixma MG6250 har i tillegg støtte for utskrift på mobile enheter ved hjelp av Google Cloud Print.

Pixma MG2150 og Pixma MG3150 har lekker strømlinjeformet design og er et utmerket valg for studenter og familier som vil ha et kompakt multifunksjonsprodukt til daglig dokument- og fotoutskrift. Canons Fine-blekkassetter gir dokumentutskrifter med høy kvalitet og fotoutskrifter med utskriftsoppløsning på opptil 4 800 dpi. Rimelige Pixma MG3150 har i tillegg automatisk tosidig utskrift og integrert trådløs nettverkstilkobling.

(Fotografi.no har ikke prøvd de nyeste produktene fra Canon. Denne omtalen er basert på opplysninger fra leveandøren).

Tags from the story
, , , ,
More from Morten M. Løberg
Og der var den: Leica M Monochrome
Ryktene viste seg å stemme: Produsenten lanserer Leica M Monochrom, et rendyrket sorthvittkamera...
Read More
0 replies on “Nye kompakter og skrivere fra Canon”