Nye videokameraer og kompaktkameraer fra Canon

Canon Powershot A2200 IS

Canon utvider produktutvalget med fem nye digitale kompaktkameraer og ti nye videokameraer. Canons nyeste produktlansering rommer alt fra profesjonell videoe til prisgunstige kompaktkameraer.

Canon Powershot A2200 IS

I 2010 ble Canons utvalg av videokameraer kraftig utvidet. Årets lansering er en fortsettelse av dette og rommer en rekke nye modeller i både proff- og forbrukersegmentet. Videokameraene som lanseres i dag, består blant annet av profesjonelle XA10 samt en rekke forbrukermodeller, deriblant Legria HF G10 som er den første modellen i den nye Legria HF G-serien. Den nye Legria FS400-serien kan skilte med Canons minste SD-videokameraer hittil. Med fremragende bildekvalitet og større bredde i utvalget av kreative funksjoner kan profesjonelle, entusiaster og amatører ta opp videofilm i full HD.

Powershot

Canons populære Canon Powershot A-serie har kameramodeller som passer for alle. Serien utvides med fem nye, brukervennlige modeller: Powershot A3300 IS, Powershot A3200 IS, Powershot A2200, Powershot A1200 og Powershot A800. Nå lanseres også HD-videoopptak i Powershot A-serien for første gang, og fire av fem modeller har opptak i 720p-kvalitet. Det er også mulig å bruke funksjonen miniatyreffekt i filmopptak, noe som skaper et inntrykk av intervallopptak av skalamodeller.

Kompaktkameraer for alle

De fleste Powershot A-modellene har nå Canons Digic 4-bildeprosessor som gir ultrarask prosessering, høy bildekvalitet og forbedret funksjonalitet. Fire av de nye modellene,  A3200 IS,  A3300 IS,  A1200 og  A2200, har også seks kreative filtre som raskt gir bildet et annet perspektiv og gjør det enda morsommere å eksperimentere når du fotograferer.

De som ønsker litt mer kontroll over det endelige bildet, kan bruke Live View-innstillingen til å endre grunnleggende innstillinger på skjermen og se resultatet av endringene før de tar bildet. Følgefokus sørger for at motiv som beveger seg, er i fokus hele tiden – fra du fokuserer på dem til du trykker på utløserknappen.

Rimelige Powershot A800 passer perfekt som begynnerkamera med sin enkle knappelayout, Smart Auto-teknologi og intuitive opptaksprogrammer som gjør det enkelt å ta bilder med høy kvalitet. Powershot A1200 er et allsidig kompaktkamera med nytt Blur Reduction-program, vidvinkelobjektiv og optisk søker – ideelt for nybegynnere som foretrekker å komponere bilder på en mer tradisjonell måte.

Smale Powershot A2200 får strøm fra litiumionbatteri og har 4x vidvinkel zoom og mange opptaksfunksjoner som gjør det enkelt å ta kreative kvalitetsbilder. Toppmodellene i A-serien er Powershot A3200 IS med stilig kamerahus i metall, 5x vidvinkel zoomobjektiv og dynamisk bildestabilisator, og Powershot A3300 IS med høy oppløsning på 16 megapiksler, 5x zoom og dynamisk bildestabilisator i et elegant metallhus.

Den nye Powershot A-serien har sensorer med høy oppløsning som gir imponerende detaljnivå og spennende komposisjonsmuligheter i form av kreativ beskjæring. Powershot A3300 IS har sensor med den høyeste oppløsningen noensinne i et Canon kompaktkamera, mens alle modeller unntatt Powershot A800 har 28mm vidvinkelobjektiv med Blur Reduction-program eller optisk bildestabiliseringsteknologi som gir skarpe bilder i vanskelige opptaksforhold. Med Smart Auto er det enda enklere å fange øyeblikket, og alle modeller gjenkjenner 32 motivtyper, med unntak av den rimeligste modellen Powershot A800 som gjenkjenner 19 motivtyper.

En annen nyhet i Canons Powershot A-serie er opptak av HD video i 720p-kvalitet, noe som er tilgjengelig på modellene  A3200 IS, A3300 IS,  A1200 og  A2200. Muligheten for opptak av HD-video lar deg filme spesielle øyeblikk i suveren kvalitet som du kan dele med venner og familie på en HD-skjerm. Powershot A3200 IS og Powershot A3300 IS har også Canons dynamiske bildestabilisator som sikrer stødige videoopptak, selv om du beveger deg mens du filmer.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Redaksjonen
Fotografiska med Inta Ruka-utstilling og bok
I over tetti år har den Latviske fotografen Inta Ruka portrettert sine...
Read More
0 replies on “Nye videokameraer og kompaktkameraer fra Canon”