Nytt mentorprogram på Bilder Nordic

Fotoskolen Bilder Nordic i Oslo starter dette semesteret et nytt mentorprogram med bilderedaktøren Cheryl Newman og fotografen Marcus Bleasdale.

I fem år har skolen tilbudt mentorprogrammet Sens og Sans, men mens dette tilbudet har vært myntet på entusiaster vil det nye programmet Art & Storytelling sikte seg inn på profesionelle, og andre som har jobbet mye med sitt fotografi tidligere og som ønsker å utvikle et eget prosjekt under kyndig veiledning.

– For å søke på programmet må man enten inneha en solid portefølje, eller være i gang med et større prosjekt som man ønsker videre veiledning på, forteller Inge Helland som er kreativ leder ved skolen. – Du må ha gjort en god del arbeid fra før og være forberedt på å arbeide videre med materialet gjennom hele workshop-perioden. Du bør derfor ha noen tanker rundt hva du ønsker å oppnå med workshopen. Etter tre måneder er målet at du skal gå ut fra mentorprogrammet med en endelig presentasjonsform for din portfølje eller prosjekt, klar for å møte aktuelle bransjeaktører.

Lærerkreftene består av Cheryl Newman, som er en av Europas mest anerkjente bilderedaktører, og Marus Bleasdale som er en del av bildebyrået VII-Photo.

Programmet har start allerde i slutten av februar.

www.bildernordic.no

Bilde: A rape of a Nation © Marcus Bleasdale
(For ordens skyld: Inge Helland er styremedlem i Forlaget Fotograf)

Written By
More from Pål Otnes
Bence Mate kåret til EISA Maestro 2018
Fotografi er medlem av EISA som hvert år arrangerer den internasjonale fotokonkurransen EISA...
Read More
0 replies on “Nytt mentorprogram på Bilder Nordic”