OKK i 90

De har sett småbildfilmen og Leicaen bli oppfunnet, at fargefilm ble introdusert, at speilreflekskameraet kom – og at fotografien endret seg totalt med innføring av digitale bilder. Oslo kameraklubb runder 90 år.

Jubileet feires i neste uke. Programmet er hovedsaklig myntet på medlemmer i OKK, men enkelte poster er også åpne for andre.

Programmet inneholder blant annet foredrag med fotografen Dag Thorenfeldt. Anita Nilsen skal fortelle om Arne Knudsen-samlingen som er deponert hos Norsk teknisk museum, det blir fotokurs og Tom Ståle Engebretsen skal snakke om valget sorthvitt eller farge. Fullstendig program finner du her.

Deltakelse på OKKs Jubileumsprogram er gratis for klubbens medlemmer. Noen av arrangementene er åpne for ikke-medlemmer. Prisen finner du i programmet. Foredragene koster 100 eller 200 kroner for ikke-medlemmer.

Søndag 27.mars har OKK åpent hus mellom kl 13.00 og 19.00. Kom innom og se hva OKK kan tilby, inviterer klubben som stiller med studioblitser, modeller og veiledere.

Informasjon om øvrige tidspunkter og stede finner du på hjemmesidene til OKK.

 

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
McCurry blir trekkplaster på Nordic Light
En fargefotografiets mester kommer til Nordic Light i år. Festivalen har jobbet...
Read More
0 replies on “OKK i 90”