Oslo Kameraklubb med jubileumsutstilling

Kristin Aafløy Opdan

Oslo Kameraklubb åpner jubileumsutstilling på Kafé Celsius i Oslo torsdag 25. august kl 18. Klubben feirer 90 års jubileum i år.

Oslo kameraklubb er Norges eldste og største fotoklubb. Den har vært en viktig arena for amatørfotografer siden 1921. Mange profesjonelle fotografer startet i sin tid opp her. Klubben har i dag i overkant av 300 medlemmer, og er en svært aktiv klubb. Om sommeren arrangeres tirsdagsutflukter ulike steder i Oslo og resten av året tilbys foredag av anerkjente fotografer i klubblokalene på Grønland. Her er det mye inspirasjon og kunnskap å hente, og en viktig møteplass for entusiastiske fotografer på alle nivåer.

Medlemsutstilling

I tillegg til utflukter og foredrag, arrangerer klubben kurs og workshops. Oslo Kameraklubb gir gode muligheter for den som ønsker å utvikle sine fotografiske ferdigheter.  OKK arrangerer hvert år medlemsutstilling. Årets utstilling er litt spesiell, fordi en jury bestående av bladet Fotografi og Kafé Celsius har stått for utvelgelsen av bildene. Alle medlemmene har fått anledning til å sende inn bilder, og 32 av disse er plukket ut og vil pryde veggene hos Kafé Celsius fram til 15. september.
Juryen har bestått av Tore Holter (redaktør i bladet Fotografi), Kristin Skåmedal (redaksjonssekretær i Fotografi og kurator på Celsius) og gallerieier Ole J. Tollefsen.
Ønsker du nærmere informasjon: http://oslokameraklubb.no/

More from Morten M. Løberg
Johan Brun 90: Snakk om flaks
– Jeg har jo hatt så utrulig flaks hele livet, har Dgabladet...
Read More
One reply on “Oslo Kameraklubb med jubileumsutstilling”

Comments are closed.