#oslografi på Operataket

Foto: Paulina Tamara

#Blihus – Fotografihus! I regi av Fotografihuset arrangeres en Instagram-konkurranse i forkant av årets kulturnatt. De beste innslagene vises på Operataket under Kulturnatt 2017. 

Mens vi venter på at Fotografihuset skal stables på beina arrangerer Fotografihuset, i samarbeid med Fotografi og Interfoto, en instagramkonkurranse hvor Oslos byvandrere inviteres til å delta med sine beste Oslobilder. Alle som vil kan delta med sine beste bilder fra hovedstaden og de beste bidragene vil vises på Operataket under Kulturnatt 2017, som går av stabelen 15. september.

Ukens beste bidrag vil trekkes hver uke frem til august. I løpet av Kulturnatt 2017 vil det blant ukesvinnerene utropes en hovedvinner og premien er et fritt valgt kurs hos Interfoto. Alle ukesvinnerne vil også bli postet på Fotografihusets egen instagramkonto.

Juryen vil bestå av Paulina Tamara og Nils Fredrik Wisløff-Høgestøl fra Konseptgruppa i Fotografihuset, Anne Lise Flavik fra Fotografihuset, Karen Norton fra Interfoto, Stig Marlon Weston fra Cyan og Elli Trier og Kristin Skåmedal fra Fotografi.

For å delta trenger du bare å følge @Fotografihuset og tagge dine bidrag med @fotografihuset og #oslografi. Se forøvrig Fotografishusets hjemmeside for mer info.

www.fotografihuset.no

Lagre

Lagre

More from Kristin Skåmedal
Nytt Fotografi ute nå
I Fotografi nr 3 har vi blant annet intervjuet Andrea Gjestvang, årets...
Read More
0 replies on “#oslografi på Operataket”