Godt besøkt fotomesse

Summa summarum fornøyd. Slik kan vi oppsummere Fotomessen på Lillestrøm i helgen.

Rune Reiersen fra Focus Nordic var på plass med blant annet Metz, Zeiss, Samyang, LowePro og Tamron. (Foto: Kristin Skåmedal)

Fotomessen er en viktig møteplass for de som ønsker å orientere seg i utstyrsjungelen. Årets aktører virker godt fornøyd med besøket, selv om endelige besøkstall ikke foreligger ennå. Malurten i begeret var at NSB kjørte buss for tog på grunn av vedlikehold og at det var tungvint å komme seg til Lillestrøm. Fotografi.no har fått flere innspill om at Fotomessen bør arrangeres i Oslo, og både Telenor Arena og Folkets Hus – hvor messen har vært arrangert tidligere – har vært nevnt. Samlokaliseringen med Reiselivsmessen er heller ikke like populær hos alle, det fører med seg mange besøkende som bare detter innom Fotomessen uten egentlig å være særlig interessert i foto. – Og det er jo ikke slike besøkende vi vil ha, sies det i bransjen.

Rune Reiersen hos Focus Nordic er godt fornøyd med messen: – Vi hadde en jevn strøm av folk hele tiden, og særlig fredagen var det mange innom, sier han til Fotografi.no.

Ellers hadde Japan Photo jevnt og godt besøk, kanskje blant annet fordi FotoVideo ikke var med på messen i år. Det var heller ikke Olympus.

Biulder Nordic School of Photography var på plass med egen stand for å informere om studietilbudet. Standen var betjent av fagansvarlig Inge Helland og student Amanda Berg. (Foto: Kristin Skåmedal)
Teknisk redaktør i Fotografi, Toralf Sandåker (t.v.), redaksjonssekretær Kristin Skåmedal og redaktør Tore Holter betjente Fotografis stand. (Foto: Kristina Gregorson)
Nordic Light fotofestival hadde egen stand på Fotomessen for å lokke folk til årets festival i Kristiansund. (Foto: Elisabeth Bjerkestrand)
Fotomessen inneholdt – som vanlig – en rekke fotoutstillinger. Her På Laukli. (Foto: Kristin Skåmedal)
Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Fujifilm x100: Lyssterk retro-lekkerbisken
Fotografis Toralf Sandåker og Morten Løberg har begge hatt anledning til å...
Read More
0 replies on “Godt besøkt fotomesse”