Mange spennende navn til Photocamp 2016

For andre gang arrangerer Interfoto en fotofestival i sine lokaler på Skøyen. På Photocamp 2016 blir det mulighet for å møte en rekke spennende fotografer – og det aller meste er gratis.

Etter at Interfoto flyttet til Skøyen har butikken åpnet opp og fått plass til Photocamp i egne lokaler, og her finnes både permanent kursrom og studio i butikken. I år gjester en rekke nasjonale og internasjonale navn festivalen, deriblant Erik Poppe, Knut Koivisto, Philip Bloom og Svein Bringsdal. De aller fleste foredragene er gratis, men man må melde seg på via festivalens nettsted for å være sikret plass. 

Fjorårets arrangement trakk godt med folk og arrangøren merker allerede stor pågang på de mest populære foredragene:

– Vi merker god pågang med godt over fire hundre påmeldte allerede, sier markedssjef Karen Norton til Fotograf.no. – Flere nye navn har allerede fullbookede foredrag, deriblant Philip Bloom og Olav Stubberud. Sistnevnte er nok mest kjent som fotografen som har fulgt både Kygo og Justin Bieber. Vi jobber nå med å sette opp ekstra foredrag der det nå er fullt, avslutter Norton.

På programmet står også en av våre beste naturfotografer, Roger Brendhagen, som vil vise bilder fra de nordiske landene, Mongolia, India og Sri Lanka. Du kan også møte Knut Koivisto, en av sveriges fremste portrettfotografer, samt kunstfoto-duoen Cooper & Gorfer som tar turen for å snakke om sine særegne bilder.

Forøvrig er det også muligheter for å lære om både printing, film og blitz-bruk. Det vil også være representanter for flere produsenter gjennom uken, så det er bare å stikke innom for en prat. Se forøvrig fullt program på festivalens hjemmeside.
(Featurebilde © Olav Stubberud)

www.interfoto.no

Tags from the story
,
Written By
More from Pål Otnes
NJP på Henie Onstad
35 prosjekter stilles ut på Høvikodden når Norwegian Journal of Photography nå...
Read More
0 replies on “Mange spennende navn til Photocamp 2016”