Projektorer for entusiasten

Epson har lansert fire nye projektorer – to for hjemmekinoentusiasten to rimelige 1080p projektorer.

Epson har lansert to nye projektorer i øvere kvalitets- og prissjikt, EH-R4000 og EH-R2000. Vi snakker om kvalitetsprojektorer med full HD og er beregnet på kinoentusiaster. De har Epsons nye reflektive 3LCD-panelteknologi som gir signifikante fordeler i kontrastforhold og bildekvalitet. Projektorene vil koste henholdsvis 45.990 og 29990.

Samtidig lanserer Epson lanserer  modellene EH-TW3600 og EH-TW3200 – to projektorer med 1080p som tilbyr en storskjermopplevelse i høy kvalitet til en rimelig pris. Begge er enkle å bruke og installere, og de er et godt valg for førstegangskjøpere som vil investere i full HD for spill, sport og hjemmekino.

TW3200 vil være godt egnet som lysbildesfremviser i lyskontrollerte omgivelser. Det er jo ofte dette som vil være behovet for en fotograf. Projektoren har full HD-oppløsning og gode kalibreringsmuligheter. En projektor vil alltid være avhengig av lyskontroll i rommet for å oppnå dynamikk og sortnivå. Uansett hvor god projektor du har blir ikke sort i bildet sortere enn den hvite duken – i det lyset som er i rommet.

Det er en annen opplevelse å se bilder med projektor enn på papir print. Fordi lys gjenskapes på en annen måte vil enkelte bilder få en ny dimensjon på samme måte som en god skjerm. I motsetning til en skjerm og spesiellt flat-TV oppleves bildene mer virkelig fordi det ikke er noen glassflate som gir reflekser. Vi kan sammenligne en flat-TV som å se gjennom et vindu og projektor som å se ut av et åpent vindu.

EH-TW3600 vil koste 13.990 og EH-TW3200 vil koste 9.990.

Tags from the story
,
More from Morten M. Løberg
Tett på Bush: – Som å leve i ei boble
Christopher Morris var fotograf for Time magazine i Det hvite hus før...
Read More
0 replies on “Projektorer for entusiasten”