Rocka workshop

Foto: Lynn Goldsmith

Bilder Nordic inviterer til workshop i » livefotografering» – med musikkfestivalen Norwegian Wood i Oslo som øvingsarena.

Foto: Lynn Goldsmith

Det er den amerikanske rockefotografen Lynn Goldsmith som skal lede workshopen som går fra 14. – 18. juni. Det spesielle med opplegget er at deltagerne for full festivaladgang på Norwegian Wood.

Lynn Goldsmith har fotografert over 100 kjente platecover og personlig portrettert rockens største stjerner gjennom flere tiår. Rolling Stones, Bob Dylan, Patti Smith, Frank Zappa, Lenny Kravitz, Michael Jackson, Bob Marley, Bono, U2, Bruce Springsteen og Sting er bare noen av artistene hun har arbeidet med.

Årets Norwegian Wood har et sterkt program med Tom Petty & The Heartbreakers, Lenny Kravitz, Kaizers Orchestra, Linnea Dahle, Sting og James Morrison som noen av artistene.

Lynn Goldsmith presenterer rockens indre historie basert på 40 års erfaring som fotograf, produsent og kunstner og workshopen byr på undervisning og praktisk erfaring med fotografering av på festivaler og konserter, både fra galleri og foran scenen – og gjennom portrettering av musikere.

Workshopdeltagerne får full tilgang til musikkfestivalen Norwegian Wood. Ressurspersoner i norsk bransje forteller om hvordan man arbeider med artister gjennom et mangfold av vinklinger fra ressurspersoner i norsk bransje.

Under workshopen vil Goldsmith også tarfor seg hvordan man bygger en karriere med musikk som en tydelig del av sin identitet, hvordan man skaper relasjoner til musikere og i bransjen, samt hvordan man sikrer egne bilderettigheter.På workshopens siste dag oppsummeres erfaringene  visuelt og den enkeltes arbeid redigeres ned til en felles utstiling som vil bli arrangert i etterkant.

Det er plass til totalt 15 plasser på workshopen og prisen er 8.600 kroner.

More from Morten M. Løberg
Ragnar Frislid
Fotografen, redaktøren og forfatteren Ragnar Frislid døde nylig, 83 år gammel. Frislid...
Read More
0 replies on “Rocka workshop”