Helgens tips: Sens & Sans fotoutstilling

Magdalena Kalina

I løpet av de de siste åtte månedene har 10 fotografer arbeidet med individuelle fotoprosjekter. Mentorprogrammet Sens & Sans viser nå avgangsutstillingen, Entrée, på DogA og utstillingen står til og med søndag. 

Foto: Magdalena Kalina
Foto: Magdalena Kalina

«Sens & Sans» er et fotografisk mentorprogram i Oslo, som ledes av Marie Sjøvold og Hans-Olav Forsang. Programmet gjennomføres i samarbeid med Bilder Nordic School of Photography, og avsluttes med bok og utstilling.

– Vi har vært så heldige å få følge og veilede disse fotografene siden april. Alle har jobbet med individuelle prosjekter og fotografiske uttrykk. Det har vært veldig spennende og givende å se hva som oppstår når fotografer med ulik bakgrunn, alder og erfaring møtes og generøst deler sin kunnskap og erfaringer fra prosessen med hverandre, sier Marie Sjøvold og Hans-Olav Forsang.

Salget av det første eksemplaret av hvert bilde i utstillingen går uavkortet til «=OSLO», norges første gatemagasin og et talerør for sosialt utstøtte, fattige, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte.

Medvirkende fotografer er Alan Thomas Dunkan Wilkie, Bjørnar Øvrebø, Harald Opheim, Kim S. Granli, Kirsten Randers-Pehrson, Line F. Bonnevie, Magdalena Kalina, Robin Bjerkhaug, Sjur M. Lysaker og Sveinur Jakupsson

Utstillingen varer frem til og med 22. desember.

Se prosjektets facebook-side her.

Tags from the story
, ,
More from Kristin Skåmedal
Nytt, lyssterkt normalobjektiv for APS-C
En ny konstruksjon i Sigmas A-serie (A for «Art») er den nye...
Read More
0 replies on “Helgens tips: Sens & Sans fotoutstilling”