Ny fotokonkurranse: Felix Schoeller Photo Award

Nok en ny internasjonal fotokonkurranse har sett dagens lys. Felix Schoeller Photo Awards er åpen for alle, og innleveringsfrist er 31. august 2013.

Fotokonurranse

Bak prisen står Felix Schoeller Group som har produsert fotopapir siden slutten av 1800-tallet. Konkurransen arrangeres i år for første gang, og det vil bli delt ut priser i fem kategorier. I tillegg deles det ut en egen pris til en ung, fremadstormende fotograf.

Kategoriene er portrett, landskap/natur, arkitektur/industri, reportasje/redaksjonell fotografi, eget arbeid/konseptuell fotografi. Vinnerne av hver klasse vil motta 2.000 euro, bortsett fra vinneren av talentkategorien som vinner utstyr til en verdi av 5,000 euro. Deltakerne kan sende inn bilder i alle kategoriene med minst tre, men ikke fler enn fem, bilder.

Gullvinneren, som blir valgt fra alle kategoriene vinner i tillegg 10.000 euro. Prisutdelingen vil finne sted 13. oktober i Osnabrück’s Cultural History Museum. Alle vinnerbildene vil bli vist i utstillingen som åpnes samtidig, og noen utvalgte vil også bli trykket i en egen kalender.

For mer informasjon om Felix Schoeller Photo Award se: www.felix-schoeller-photoaward.com

More from Kristin Skåmedal
Christian Houges InHuman Nature på TM51
Forholdet mellom natur og kultur går som en rød tråd gjennom hele...
Read More
0 replies on “Ny fotokonkurranse: Felix Schoeller Photo Award”