Smart, men dyr kamerareim

Sun-sniper har utviklet en solid og praktisk bærereim for speilreflekskameraer med tunge eller store objektiver. Produktet ble introdusert i Norge under Fotomessen 2011 på Lillestrøm.

Reima festes til kameraets (eller objektivets) stativfeste med en kraftig skrue i rustfritt stål. Dette betyr at kameraet henger i ett punkt og dermed er lettere å hente opp i fotograferingsposisjon når du trenger det. Kameraet vil automatisk bli hengende i en behagelig og naturlig stilling.

Bærereima er forsterket med tråder av stål som gjør det umulig å skjære den av med kniv. En tyv som prøver seg kan ikke umerkelig kutte av reima og tuske til seg kameraet uten at du merker det.

More from Morten M. Løberg
Stockholm Photography Week
Stockholm Photography Week arrangeres fra 23. – 29. mai, en uke lang...
Read More
3 replies on “Smart, men dyr kamerareim”
  1. says: Eli R.

    Jeg bruker R-strap fra BlackRapid istedet, til ca 60 dollar, så den er ikke så dyr. De har en egen damemodell også 🙂 Tror jeg kjøpte den på Amazon.

  2. says: Bergtor

    Ikke nødvendigvis kostbart. Det kommer an på hva slags hurtigfeste du har til stativet. Jeg benytter Manfrotto med RC2 Quick Release System. Da kan jeg feste reima i bøylen som er i skruen på koblingsplaten. Kombligsplaen står altid på de tunge objektivene. Jeg har byttet til karabinkroker på kamera reima slik at disse kan flyttes ved behov

Comments are closed.