Delta i Sony World Photography Award 2016

© Tina Signesdottir Hult-Vinner Norway-National Award-2015, Sony World Photography Awards

Igjen er det tid for Sony World Photography Award, en unik mulighet for fotografer til å få vist sitt arbeide til et internasjonalt publikum. 

Mange norske fotografer har tidlgere gjort det bra i Sony World Photography Award. I 2013 vant Andrea Gjestvang den gjeveste prisen, Iris d’Or, og i 2015 gikk Tina Signesdottir Hult til topps i den nasjonale konkurransen.

– Jeg er stolt over å ha vunnet Nasjonalprisen for norske fotografer i 2015. Denne type annerkjennelse gir meg bekreftelse på at det jeg skaper er bra, og vekker folk. Det gjør det verdt all den tid og planlegging som ligger bak, og gir meg styrke til å fortsette å skape kunstfotografier. Jeg har troen på at når du virkelig ønsker noe og jobber hardt for det, arbeider hele universet for å hjelpe deg til å oppnå det, sier Tina Signesdottir Hult.

Norway National Award er den nasjonale delen av Sony World Photography Awards. Både amatører og profesjonelle fotografer kan delta og det er gratis å sende inn bidrag.

Foto: Andrea Gjestvang. Vinner av L’Iris d’Or/Photographer of the Year i årets Sony World Photography Awards. i 2013. Hun fikk prisen for serien «En dag i historien», portretter av Utøya-overlevende.
Foto: Andrea Gjestvang. Vinner av L’Iris d’Or/Photographer of the Year i årets Sony World Photography Awards. i 2013. Hun fikk prisen for serien «En dag i historien», portretter av Utøya-overlevende.

The Sony World Photography Awards blir arrangert for niende år på rad. Fotografer på alle nivåer er invitert til å sende inn arbeider i følgene kategorier: Professional; Open; Youth; National Awards og Student Focus.

Vinneren av den nasjonale delen av konkurransen, Norway National Awards, vil bli annonsert 15. mars 2016. Vinnerbildene til de tre øverste plasseringene vil bli vist på Sony World Photography Awards 2016-utstillingen i London 24. april – 10. mai. De tre beste fotografene vinner også fotoutstyr fra Sony.

Fristen for innsending er satt til 5. januar 2016, og alle bidrag må være tatt i løpet av 2015.

www.worldphoto.org

Featurebilde © Tina Signesdottir Hult, Vinner Norway National Award 2015, Sony World Photography Awards.

More from Kristin Skåmedal
Christian Houge: Paradise Lost
Kontrasten mellom den rene, hvite naturen på Svalbard og det brungrå samfunnet...
Read More
0 replies on “Delta i Sony World Photography Award 2016”