Stian Andersen på Galleri Popop

A-ha © Stian Andersen
A-ha © Stian Andersen

I dag åpner utstillingen Kollekt: i Galleri Popop. Her vises et bredt utvalg av Stian Andersens bilder fra musikkverdenen.

– Galleri Popop er stolte og glade for å kunne lansere konseptet Kollekt: med bilder av nettopp Andersen. Han er en av Norges fremste fotografer og musikkvideoregissører, og i salgsutstillingen tilbyr vi ikoniske fotografier av blant andre Prince, Iggy Pop, Wu Tang Clan, Ramones, David Bowie, Ray Charles, James Brown, A-ha og en rekke andre verdenskjente artister, forteller Jonas Leborg i en pressemelding i dag.

Stian Andersen har de siste 25 årene reist verden rundt på ulike oppdrag for norske og internasjonale kunder innen musikk, mote, reklame og dokumentarfilm, og passer godt inn i profilen til galleriet.

Euroboy, Turboneger © Stian Andersen
Euroboy, Turboneger © Stian Andersen

– Gjennom nær kontakt med noen av de beste fotografene innenfor sjangeren musikk- og popkulturfotografi, vil Kollekt: presentere og tilby ikoniske og tidløse bilder av en rekke små og store begivenheter i populærkulturen. Noen fra konserter og med artister du kanskje selv har opplevd, og andre fra begivenheter du gjerne skulle ha sett eller vært en del av, avslutter Leborg.

Stian Andersen har laget mer enn 50 platecovere og har også gitt ut flere prisvinnende fotobøker av blant andre Turboneger og A-ha.

www.popop.no

Written By
More from Pål Otnes
Stephen Gill i Shoot Gallery
Det nye Oslogalleriet Shoot Gallery åpner sin tredje utstilling i dag, torsdag...
Read More
One reply on “Stian Andersen på Galleri Popop”

Comments are closed.