Tamron har det beste objektivet

Tamrons normalzoom SP 24-70mm F2.8 Di VC USD er kåret til årets objektiv av EISA.

24 – 70 er et svært anvendelig zoomområde og veldig mange fotografer har nå dette som sitt standardobjektiv. EISA mener Tamrons objektiv er årets objektiv og begrunner det slik:
Med 24-70mm F2.8 Di VC USD har Tamron klart å lage et virkelig attraktivt objektiv for enhver som bruker et fullformat systemkamera. Dette er en lyssterk standard-zoom med bildestabilisator, lydsvak autofokus og en skarphet som uten problemer tilfredsstiller kravene til dagens høyoppløste kameraer. Tamrons 24-70mm F2,8 er også et velbygd og solid objektiv med gummipakninger som beskytter det ved fuktige og støvete forhold. Det føles som et sant profesjonelt objektiv og at autofokus, bildestabilisering og bildekvalitet har profesjonell ytelse. Et objektiv du kan stole på, enten du fotograferer som levebrød eller for fornøyelsens skyld.

EISA deler også ut pris for årets «grønne» produkter, og i år ble det Phillips og Sony som fikk denne prisen for henholdsvis TVen Philips 55PFL6007 og smarttelefonen Sony Xperia P.

Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Rekordbesøk på Nordic Light
Nordic Light hadde 50 prosent flere besøkende i år enn i fjor....
Read More
One reply on “Tamron har det beste objektivet”
  1. says: Alf Einar Meisingset

    Tamron har det beste…,med gummipakninger som beskytte det…! Studer NIKON-fatningen på
    Tamron-objektivene ! Alle har et digert spor som går tvers over endeflaten på fatningen,fra innerst til ytterst.Når en bruker zoomen pumper en luft ut og inn gjennom dette sporet.Med på lasset følger det med støv og skitt som havner i kamerahuset og objektivet.Ikke direkte imponerende etter mitt syn.Cannon-fatningene til Tamron har ikke denne skavanken.

Comments are closed.