Tema eller fritt motiv i Årets fotograf?

Bør det være bundet tema eller fritt motiv i fotokonkurransen Årets fotograf? Eller en kombinasjon av begge deler?  Årets fotograf kåres hvert år i Fotografi i en fotokonkurranse som går over fire runder. Du kan være med å påvirke årets konkurranseregler på Fotografis Facebook-side.

Temaer eller Friitt motiv i Årets Fotograf? Som regel har vi hatt to runder med tema og to runder Fritt motiv. Ifjor forsøkte vi samtlige runder med Fritt motiv. I år hadde vi tenkt å prøve tre runder med et bundet tema og en med Fritt motiv. Men vi er litt usikre og ønsker dine synspunkter. Engasjerer vi mer med et bundet tema eller tror du det er mer interessant å delta når du står helt fritt?

Tags from the story
More from Morten M. Løberg
Bryan Ferry stiller ut
Rockikonet Bryan Ferry åpnet i går utstilling på «nomadegalleriet» The Apartment på...
Read More
2 replies on “Tema eller fritt motiv i Årets fotograf?”
  1. says: Leif Erling

    (Meg igjen, Morten…!) Med fare for å bli oppfattet som en «besserwisser», drister jeg meg likevel til å mene noe igjen. Og det er at jeg tror tema jevnt over er et bedre valg enn fritt motiv. Kanskje blir det en del færre deltakere, men kvaliteten på selve konkurransen (= statusen på den) er jeg sikker på vil styrkes gjennom noen utfordrende temarunder.

  2. says: Kurt Andersen

    Jeg er usikker, men synes det bør være begge. Men det må ikke være slik at de dreper hver andre.

Comments are closed.