Tema og frister for Årets Fotograf 2014

Fotografis årlige fotokonkurranse «Årets Fotograf» engasjerer fotografer over hele landet, og nå er temaer og frister satt for 2014. I år har vi også fått Canon med på laget, som stiller med gjeve premier.

Premier-2014

Årets Fotograf har etterhvert fått en lang tradisjon og det er veldig morsomt at konkurransen mottar så mange gode bidrag. Vi i Fotografi synes det er viktig å stimulere til fotoglede og kreativitet, og prøver derfor å finne temaer som kan engasjere flest mulig.

I år har vi også fått Canon med på laget som stiller med kvalitetskameraer, både som rundepremier og som hovedpremie. Vinner av Årets Fotograf får en Canon 6D fullformats speilrefleks, mens de fire rundepremiene er en Canon PowerShot G16.

I fjor gikk Tormod Raen av med seieren, med flere sterke bidrag gjennom året. Nå er tiden inne for å finne frem kameraet og gjøre seg klar for årets konkurranse. Vi gjør oppmerksom på at første frist er allerede 10. februar med tema «Fritt motiv».

Om premiene:

Vinner av Årets Fotograf får en Canon 6D fullformats speilrefleks. 6D kombinerer en avansert fullformatsensor og suveren ytelse i lite lys med en kompakt, solid og lett design. Med 20,2 MP, ISO 25 600, video i Full HD og værforseglet kamerahus er dette ideelt til reise-, portrett- og landskapsfotografering . EOS 6D har  dessuten integrert Wi-Fi- og GPS-funksjonalitet som gir deg mulighet til å ta flotte bilder når du er på farten, merke dem med informasjon om opptakssted og overføre dem trådløst til datamaskin, nettsky eller smarttelefon. Verdi ca 14.000,-

Rundepremier er en Canon PowerShot G16. Kameraet er superraskt, med 12 megapiksler, lyssterkt objektiv, optisk søker og gode tilkoblingsmuligheter er PowerShot G16 kompaktkameraet for eksperter. Verdi ca. 6.000,-

Temaer og innsendelsesfrister:

1. runde. Tema:
«Fritt motiv»
Frist for innlevering: 10. februar
Jury: Ellen K. Willas og Anette Skuggedal fra PUG

2. runde
Tema: «Årstider»
Frist for innlevering: 10. mai
Jury: Pål Hermansen

3. runde
Tema: «Action»
Frist for innlevering: 13. september
Jury: Martin Slottemo Lyngstad

4. runde
Tema: «Sort-hvitt»
Frist for innlevering: 18. oktober
Jury: Rune Eraker

Regler for innsending i 2014 finner du her.

Tags from the story
,
Written By
More from Redaksjonen
Klart for Dokfoto 2014
Programet til Dokfoto 2014 begynner å falle på plass og det er...
Read More
0 replies on “Tema og frister for Årets Fotograf 2014”