The View Project lansert

Elisabeth Aanes har fotografert omslagsbildet på The View Project.

Boka og utstillingen “The View Project” vises nå i Naples Art Museum i Florida og skal senere tunere i USA. “The View Project” er initiert av den amerikanske fotografen Joyce Tenneson og presenterer enkeltbilder av en rekke fotografer verden over – blant andre hele seks norske fotografer.

Elisabeth Aanes har fotografert omslagsbildet på The View Project.

Fotografene ble bedt om å velge et bilde som viste et sted, et utsyn eller en situasjon som griper dem og betyr noe for dem. Tenneson har selv erfart denne følelsen i flere av sine arbeider og ønsket å finne ut om andre fotografer gjorde det samme. Og svarene er altså samlet i en bok og en vandreutstilling.

De seks norske fotografene som er representert i “The View Project” er Elisabeth Aanes, Essi Frydenlund, Mimsy Møller, Morten Løberg, Tone Elin Solholm og Stine Jensen. Aanes har også fått æren av å pryde forsiden av boka.

Utstillingen vises i Naples Art Museum til mars, deretter skal den til Gallery 27 i Santa Barbara i California og så tilbake til Florida, nærmere bestemt Palm Beach Photographic Centre i august. Det er også planer om å få utstillingen til Norge i følge Elisabeth Aanes som tidligere har arbeidet som Tennesons assistent i USA.

Boka koster ca. 50 dollar med frakt og kan bestilles fra Blurb. Her kan du også bla deg gjennom hele boka.

Written By
More from Redaksjonen
Felix Falck-Næss vinner av Fotografis Portfoliopris 2020
Felix Falck-Næss gikk til topps i årets utgave av Fotografis Portfoliopris med...
Read More
One reply on “The View Project lansert”

Comments are closed.