The View Project lansert

Elisabeth Aanes har fotografert omslagsbildet på The View Project.

Boka og utstillingen «The View Project» vises nå i Naples Art Museum i Florida og skal senere tunere i USA. «The View Project» er initiert av den amerikanske fotografen Joyce Tenneson og presenterer enkeltbilder av en rekke fotografer verden over – blant andre hele seks norske fotografer.

Elisabeth Aanes har fotografert omslagsbildet på The View Project.

Fotografene ble bedt om å velge et bilde som viste et sted, et utsyn eller en situasjon som griper dem og betyr noe for dem. Tenneson har selv erfart denne følelsen i flere av sine arbeider og ønsket å finne ut om andre fotografer gjorde det samme. Og svarene er altså samlet i en bok og en vandreutstilling.

De seks norske fotografene som er representert i «The View Project» er Elisabeth Aanes, Essi Frydenlund, Mimsy Møller, Morten Løberg, Tone Elin Solholm og Stine Jensen. Aanes har også fått æren av å pryde forsiden av boka.

Utstillingen vises i Naples Art Museum til mars, deretter skal den til Gallery 27 i Santa Barbara i California og så tilbake til Florida, nærmere bestemt Palm Beach Photographic Centre i august. Det er også planer om å få utstillingen til Norge i følge Elisabeth Aanes som tidligere har arbeidet som Tennesons assistent i USA.

Boka koster ca. 50 dollar med frakt og kan bestilles fra Blurb. Her kan du også bla deg gjennom hele boka.

Written By
More from Redaksjonen
Klart for Dokfoto 2014
Programet til Dokfoto 2014 begynner å falle på plass og det er...
Read More
One reply on “The View Project lansert”

Comments are closed.