Thomas Qvale og Andreas Kleiberg til Tinagent

© Thomas Qvale

Tinagent utvider igjen stallen. Nytt av året er at  Thomas Qvale og Andreas Kleiberg blir fast tilknyttet byrået, som nå representerer totalt 11 fotografer.

© Andreas Kleiberg
© Andreas Kleiberg

Tinagent ble startet i 1995 av Tina Holth som fortsatt driver byrået sammen med Cathrine Sigurdsen. Her finner du fra før flere av norges fremste fotografer, som Knut Bry, Pål Laukli og Jimmy Linus. Nå føres altså to nye navn til listen:

–Det er med stor glede vi annonserer kapringen av Qvale og Kleiberg, forteller Tina Holth og Cathrine Sigurdsen i en pressemelding i dag. – Vi ser en stadig økning i etterspørselen etter fotografer som også gjør film og regi, og disse gutta har allerede etablert seg som drivende dyktige – både med bevegelige bilder og ikke minst som still-fotografer.

© Thomas Qvale
© Thomas Qvale

Thomas Qvale har tatt bilder hele livet, og har blant annet assistert for tyskfødte Ellen von Unwerth. Thomas sitt uttrykk preges ofte av harde kontraster, og fotografen er intet annet enn en kløpper på lyssetting.

Andreas Kleiberg jobber med alt fra redaksjonelle oppdrag til de rent kommersielle. Det rene uttrykket er like tydelig i foto som på film, og Andreas har dedikert seg til begge øvelsene – både sammen eller hver for seg.

© Thomas Qvale
© Thomas Qvale

Flere av Tinagent-fotografene har allerede kastet seg over filmformatet. Pål Laukli, Knut Bry, Marcel Leliënhof , Sigve Aspelund, Lisa Westgaard og Jørgen Gomnæs har alle tatt oppdrag som regissører – hovedsakelig innenfor mote- og reklamesegmentet.

Nykommer Andreas Kleiberg er også tilknyttet registallen til Fantefilm, og Thomas Qvale er også tilknyttet GoHappy.

www.tinagent.no

Written By
More from Pål Otnes
Tore Holter mottar Leif Preus minnepris
Fotografis mangeårige redaktør Tore Holter mottok i dag den nyopprettede Leif Preus...
Read More
0 replies on “Thomas Qvale og Andreas Kleiberg til Tinagent”