To nye Coolpix

Coolpix S6500

Nikon utvider Coolpix-serien med to nye kompaktmodeller.

–Begge kameraene gjør det enkelt å ta bilder og filme når du er på farten, og med S6500 kan du dessuten laste opp bilder og film rett på nett. Med vidvinkelobjektivene kan du ta gruppebilder eller zoome inn for å komme ekstra nærme motivet. Funksjonene Smart portrett og Skjønnhets-retusjering gjør portrettbildene ekstra fine, sierpProduktspesialist Jon Aasen i Nikon Norge.

Reisepartnere
Coolpix S6500 har innebygd WiFi, en CMOS-sensor med 16 megapiksler, 12 ganger zoom og egen knapp for filming i  full HD-kvalitet (1080p). Via WiFi kan bilder og filmer enkelt lastes opp og deles på sosiale medier. Tynne og elegante Coolpix S2700 er en perfekt reisekamerat. Kameraet passer perfekt i lommen, til tross for at det har et kraftig Nikkor-objektiv med seks ganger zoom pluss vidvinkel, 16 megapiksler, 2,7 tommer LCD-skjerm med antirefleksbehandling og egen knapp for filming i HD-kvalitet (720p).
Med Coolpix S6500 trenger du ikke lenger redusere bildekvaliteten for å sikre rask deling på sosiale medier.
– Den innebygde WiFi-funksjonen betyr i praksis at du kan overføre bilder og filmer direkte til eksterne enheter for enkelt å kunne deles i sosiale medier. Du kan også bruke smartutstyret som en fjernkontroll for kameraet, noe som er nyttig ved for eksempel selvportrettfotografering, sier Aasen.
– En filmopptaksknapp som øyeblikkelig bytter fra fotografering til video gjør det enkelt og raskt å filme i full HD (1080p). I tillegg sikrer Nikons automatiske bildestabiliseringsteknologi skarpe  bilder og gjør at du kan konsentrere deg om komposisjonen, sier Aasen
Coolpix S6500 er tilgjengelig fra 7. februar og kommer i hele seks ulike farger (sølv, sort, rød, oransje, hvit, og blå). Kameraet har en veiledende pris på 1.790,-.
CoolpixS2700 har smarte autofunksjoner som stiller inn kameraet etter situasjonen. Det eneste du trenger å gjøre er å peke og klikke.

–Takket være Smart portrettsystem, med funksjoner som Smilutløser, Blunkefilter, Mykere hudtoner og innebygd funksjon for å korrigere røde øyne, vil motivene alltid se bra ut. Når bildet er tatt, kan du velge mellom åtte skjønnhetsretusjeringsalternativer for å sikre endra vakrere portretter, sier Aasen.

Kameraet er tilgjengelig i butikk fra 10. januar, og leveres i syv farger (sølv, sort, rød, lilla, blå, rosa med dekor og lilla med dekor), og har en veiledende pris på 890,-.

 

Coolpix S6500
Coolpix S2700
Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Opphavsrett for fotografer
Advokat Trude Mohn King holder 10. oktober foredrag om opphavsrett for fotografer....
Read More
0 replies on “To nye Coolpix”