To nye lyssterke PEN-objektiver

Olympus PEN objektivserie utvides med to lyssterke objektiver me dfast brennvidde. Et vidvinkelobjektiv og et portrettobjektiv.

M.Zuiko Digital 12 mm f:2.0

De nye objektivene M.Zuiko Digital ED 12 mm 1:2,0 og M.Zuiko Digital 45 mm 1:1,8 er bygd i metall med meget høy optisk og mekanisk kvalitet. Designen passer til de nye PEN-kameraene som lanseres samtidig.

Lyssterk vidvinkel med rask autofokus
M.Zuiko Digital ED 12 mm 1:2,0 (tilsvarer 24 mm i 35mm-formatet) er optimal for alle motiver som krever vidvinkel. Lysstyrken på 2,0 gjør det også passende når du vil arbeide med liten dybdeskarphet eller i situasjoner med svakt lys. Objektivet er utstyrt med separat blender- og fokuseringsring, med blender og meter angitt. I manuell modus aktiveres de og fotografen kan stille inn avstand og bestemme dybdeskarphet uten å se på skjermen. Når motivet er i fokus kan innstillingene låses ved å dra fokuseringsringen tilbake. En ny, avansert flerlags antirefleksbehandling halverer risikoen for uønskede ekkobilder og strølys. Objektivet vil være på markedet i juli

M.Zuiko Digital 45 mm 1:1,8 (tilsvarer 90 mm i 35 mm-formatet) er perfekt for portrettbilder, når du vil arbeide med skarpheten i bildet og løfte frem motivet fra bakgrunnen. Objektivet vil være på markedet i september.

More from Morten M. Løberg
National Geographic – stipendiater til Nordic Light
Nordic Light skal i år vise tre fotografer fra National Geographics program...
Read More
0 replies on “To nye lyssterke PEN-objektiver”