Trenger vi et stativmerke til?

Det er i hvert fall Focus Nordic overbevist om. Derfor introduserer de Sirui som har stort sortiment av stativer som retter seg mot både proffer og amatører. Focus Nordic importerer Velbon fra før.

– Selv om det finnes mange gode stativ-merker på markedet allerede, ikke minst Velbon som Focus selv selger, så er vi overbevist om at Sirui vil lykkes i det nordiske markede, sier Lasse Ericson, produktsjef hos Focus Nordic.

– Da vi først så disse stativene var det kjærlighet ved første blikk. Har man jobbet med foto i hele sitt liv så skal det mye til for at man blir så entusiastisk, men det ble jeg. Det var ganske enkelt det beste stativet jeg har sett i dette prissegmentet, sier Ericson.

Selv om stativene ser ut som de fleste andre ved første øyekast, så har de en rekke unike detaljer, som f.eks.:

Stativene er produsert i smidd metall, mens tradisjonelle stativer produseres i støpt metall. Dette gir sterkere og mer stabile stativ som tåler høyere belastning.

Seks års garanti på alle stativer og hoder.

Bena kan ”brettes” 180° for transport. Dette reduserer størrelsen med opp til 30% og gjør Sirui til markedets mest kompakte kvalitetsstativ.
Alle stativ leveres med veske med avtagbar skulderrem. Skulderemmen kan også direktemonteres på stativet for smidigere transportering.

Justerbare ispigger i stativbena*.

Karbonserien er laget av 100% karbon med «kryss vev». Dette gir stativene en unik styrke og stabilitet, kombinert med lav egenvekt.

I sortimentet finnes aluminiumstativ, karbonstativ, monopod samt kulehoder og videohoder. Stativene er tilgjengelige i norden omgående, og vil bl.a. bli vist på Fotomessen i Stockholm 23.-25. november.

Om Sirui
Sirui Photographic Equipment Industry Co. Ltd, grunnlagt 2001, har raskt blitt en ledende produsent av fotoutstyr. De er spesialiserte på produksjon av profesjonelle stativer, enbenstativ, kulehoder og tilbehør.

Sirui ble i 2007 kvalitets- og miljøsertifiserte med ISO 9001 og ISO 14001. De har en egen produksjonslinje som omfatter design, utvikling, CNC behandling, etterbehandling, montering og kvalitetskontroll. Det er seks års garanti på alle Sirui produkter.

Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Snart 3.500 Facebook-venner
Fotografi på Facebook nærmer seg nå 3.500 følgesvenner. Samtidig opplever Fotografi.no pen...
Read More
0 replies on “Trenger vi et stativmerke til?”