Uncontaminated – ny fotofestival i Oslo

Foto: Sølve Sundsbø

8. og 9. oktober arrangeres festivalen Uncontaminated som ønsker å fusjonere mote og kunst gjenom utstillinger, samtaler, pop-up arrangementer og konserter.

Det er første gang denne festivalen arrangeres i Norge. Fokuset er å løfte frem en ny generasjon kunstnere og vise hvilke muligheter dagens digitale medier legger til rette for. Festivalarrangøren ønsker å skape en arena for nye kreative samarbeidsprosjekter mellom ulike fagfelt.

Under festivalen vil det være en todagers utstilling med den profilerte fotografen Sølve Sundsbø. Utstillingen ”A Constant Journey into the Future” vises i Høymagasinet på Akershus festning fra kl 19-21.

I tillegg vises en samarbeidsutstilling mellom maler Henrik Uldalen og Instagram-kunstner @betrayal_junkie, en soloutstilling med den kontroversielle kunstneren FALCK, samt en presentasjon av den eksperimentelle klesdesigneren Edda Gimnes, som omtales som en kommende designspire.

Galleri Fineart på Tjuvholmen presenterer Uncontaminated Collective som viser en eksklusiv samling av fotografer som BessNYC4 aka Doug Abraham, Michal Pudelka, Johnny Dufort, Katerina Plotnikova og Charlotte Wales. Denne gruppeutstilingen med seks unge lovende fotografer åpner 9.oktober og varer frem til 18.oktober.

I tillegg vil det holdes fire foredrag i løpet av fredagen med temaene The digital arena – a newfound freedom?, Fashion photography – the art world’s rising star?, All of me! Personal authenticity in art og Fashion loves art. Alle foredragene finner sted på Onda på Aker Brygge, og er du rask er det fortsatt muligheter for billetter.

www.uncontaminatedoslo.com

Tags from the story
More from Kristin Skåmedal
Delta i Sony World Photography Award
Mange norske fotografer har gjort det bra i Sony World Photography Award....
Read More
0 replies on “Uncontaminated – ny fotofestival i Oslo”