Vidvinkel med bildestabilisator

EF 35mm f/2 IS USM

Canon utvider EF-objektivserien med to nye objektiver, en normalzoom for amatørfotografen og en 35 mm for proffene. Det er det første vidvinkelobjektivet med fast brennvidde og bildestabilisator. Du kan få skarpe bilder med  1/2 sekund eksponeringstid – på frihånd.
EF 24-70mm f/4L IS USM og EF 35mm f/2 IS USM er begge utstyrt med førsteklasses optikkteknologi i en meget kompakt design
De nye objektivene passer utmerket til digitale speilreflekskameraer som nye EOS 6D. Begge modellene har asfæriske linser med Super Spectra-coating som er optimalisert for hvert enkelt linseelement. Ultrasoniske motorer (USM) gir superrask autofokus.
EF 24-70mm f/4L IS USM er også Canons nyeste objektiv som kan skilte med hybrid bildestabilisator som gir skarpe bilder ved alle avstander, også ved makrobrennvidder. Objektivet er det siste tilskuddet i Canons profesjonelle L-serie og utvider tilbudet av standardzoomer. Objektivet er iikke spesielt lyssterkt, men byr på en kombinasjon av vanlig brennvidde og førsteklasses L-seriekonstruksjon som gir skarpe stillbilder i profesjonell kvalitet i en rekke ulike opptakssituasjoner.
En ny makrofunksjon optimaliserer plasseringen av linsegruppene under makrofotografering, slik at du kan fotografere med maksimal forstørring på 0,7 ganger, så du slipper å ta med deg et ekstra makroobjektiv.
Objektivet har også et nyutviklet bildestabiliseringssystem som lar deg bruke fire trinn lenger lukkertid, mens den hybride bildestabilisatoren sikrer skarpe nærbilder ved å motvirke rystelser som oppstår når kameraet beveges opp og ned eller roteres under makrofotografering.
En liten ultrasonisk motor (USM) av ringtypen sørger for superrask autofokus.  Kombinert med en prosessorenhet med høy ytelse og avanserte AF-algoritmer sikrer USM-teknologien presis og stille autofokus med meget rask respons. Med full manuell fokusering kan du også gjøre justeringer selv om autofokus er aktivert.
EF 35mm f/2 IS USM
EF 35mm f/2 IS USM er Canons første 35mm fastobjektiv som er utstyrt med bildestabiliseringsteknologi. Største blender 2,0 lar deg eksperimentere med liten dybdeskarphet, og den optiske bildestabilisatoren lar deg bruke opptil 4 trinn lenger lukkertid, slik at du får skarpe bilder i svakt lys med håndholdt kamera. Objektivet registrerer også panoreringsbevelser på en intelligent måte, og egen innstilling for bildestabilisering ved panorering aktiveres automatisk slik at du kan forevige bevegelse med større presisjon.
EF 35mm f/2 IS USM har et asfærisk linseelement (GMo) lengst bak i den optiske banen som korrigerer aberrasjon i hele optikksystemet. Fotografer som vil ha størst mulig kontroll, kan også bruke full manuell fokus.
Nøkkelfunksjoner for EF 24-70mm f/4L IS USM:
•    24–70mm kvalitetsobjektiv med f/4-blender
•    Lav vekt
•    Innebygd bildestabilisering
•    Makrofunksjon
•    Støv- og fuktighetsbestandig

Nøkkelfunksjoner for EF 35mm f/2 IS USM:
•    35mm fastobjektiv med vidvinkel
•    4-trinns bildestabilisator
•    Lyssterk f/2 minimum blender
•    Kompakt størrelse og design
•    Sirkulær blender

EF 24-70mm f/4L IS USM

 

EF 35mm f/2 IS USM

 

Tags from the story
, ,
More from Morten M. Løberg
Portfolio: Asle Svarverud
Det er et begrep som slår meg når jeg ser Asle Svarveruds...
Read More
0 replies on “Vidvinkel med bildestabilisator”