Vil du bli utstyrsdonor?

Jacob Berg. (Foto: Erik Myrum Næss)

Har du bruktbart fotoutstyr å gi bort? Informasjonsrådgiver Jakob Berg og samboer og journalistikklærer Helene Samuelsen reiser snart til en flyktningeleir i Libanon for å lære ungdom å fotografere.

Det bor rundt 300.000 palestinske flytninger i Libanon og de unge har i praksis begrensede yrkesvalgsmuligheter. De kan imidlertid arbeide som fotografer og journalister.

Prosjektet til Jacob Berg og Helene Samuelsen er et rent solidaridetsprosjekt fra deres side som tar sikte på å lære unge palestinere å fotografere, redigere, gjøre videopptak og ta opp lyd – kort og godt å bli digitale historiefortellere, Nå ber de to om milde gaver in form av digitalt fotoutstyr som ungdommene kan bruke.

Berg og Samulesen reiser nedover i april. Når opplæringen er over er meningen at at de som har gått på kurs bruker utstyret for å lære opp nye fotografer.

Berg og Samuelsen håper avisredaksjoner, fotografer og amatører som har brukbart fotoutstyr, fortrinnsvis speilreflekskameraer, vil gi dette til prosjektet.

Alt er av interesse så lenge utstyret fungerer. Ta kontakt med  jakob.berg@gmail.com.

 

I dette biblioteket skal Jacob Berg og Helene Samuelsen lære palestinske flytninger å bli digitale historiefortellere. (Foto: Erik Myrum Næss=
More from Morten M. Løberg
En god sak?
Slottet har levert en grundig og omfattende klage på Se og Hørs...
Read More
One reply on “Vil du bli utstyrsdonor?”
  1. Fotoprosjekt i leiren har allerede vist seg å være en suksess. Alle som har utstyr å donere kan virkelig være med på å gjøre en forskjell for barn og unge i Rachediye.

Comments are closed.