Vil du vinne den første «The Nordic Award»?

Sony World Photography Awards har sammen med Sony Nordic lansert en helt ny konkurranse for å finne Nordens beste fotografer. «The Nordic Award» er navnet på konkurransen, og det er gratis å delta.

© Atle Gaarder, Norway, Shortlist, After Dark, 2011 Sony World Photography Awards
© Atle Gaarder, Norway, Shortlist, After Dark, 2011 Sony World Photography Awards

«The Nordic Award» vil være en ny del av Sony World Photography Awards i 2014, og er åpen for alle typer fotografer fra hele Norden. Innsendingen pågår nå og frem til 6. januar 2014.

Kåringen tilbyr fotografer en fantastisk mulighet til å gjøre sitt arbeid kjent internasjonalt, og til å vise sine arbeider sammen med flere av verdens ledende fotografer. Norske Andrea Gjestvang, som mottok den mest prestisjefylte prisen «Årets fotograf» under Sony World Photography Awards 2013, snakker varmt om mulighetene konkurransen har gitt henne: ­

– Å vinne L’Iris d’Or-prisen var en fantastisk anerkjennelse og introduserte mitt arbeid til et globalt publikum – ikke bare redaktører, samlere og potensielle samarbeidspartnere, men viktigst av alt; til «mannen i gata» som ble beveget og engasjert av bildene. Det åpnet nye muligheter for meg, og har vært en utrolig stor motivasjon til å fortsette å følge de historiene jeg tror på, forteller hun.

Deltakere kan sende inn sine bidrag gratis til én av ti kategorier. Dommerne vil kåre det beste nordiske bildet på tvers av disse kategoriene. Vinneren av den Nordiske kåringen vil bli annonsert 18. mars 2014, og vil motta et a7 Sony kamera med et 28-70mm objektiv. Vinnerens arbeid vil også bli vist på Sony World Photography Awards utstilling i London 1. – 18. mai og på www.worldphoto.org.

www.worldphoto.org

Written By
More from Redaksjonen
Kurs: Kreativ lyssetting med Urs Recher
Lær å lyse opp din kreativitet med Broncolors ekspert Urs Recher. Bli...
Read More
0 replies on “Vil du vinne den første «The Nordic Award»?”