Workshop i multimedia storytelling med Bob Sacha

Bob Sacha har jobbet med Mediastorm, National Geographics, og Life Magazine. I mai er han på SAGA for å lœre deg å lage fengende multimediaprsentasjoner (foto, video, tekst og lyd) for webbruk. 

bob-sacha-ws-2014

Multimedia har åpnet opp en helt ny verden av muligheter for fotografer. Men også endret bransjen, der ferdigheter i videoproduksjon etterspørs mer og mer. På vår workshop med den prisbelønte fotografen og produsenten Bob Sacha vil du lære å lage flotte multimedia presentasjoner for web. Workshopens fokus går på å skape gode multimediapresentasjoner hvor lyd, bilde, video, og tekst fungerer optimalt sammen. I denne klassen vil storytelling vœre fokus.

Gjennom daglige forelesninger, kritikktimer og demonstrasjoner, vil Sacha gi elevene nok kunnskap til å kunne innhente foto, lyd og video og produsere korte multimedia fortellinger fra lokalsamfunnet. Vårt mål er at deltakerne forlater denne workshopen med et ferdigprodusert multimedia stykke klar for opplasting på web.

Studenter som deltar på denne workshopen må ha en sterk forståelse av digital fotografering, opptak av video, samt ha kjennskap til digitale lydopptak. Studentene må og vœre komfertable med redigeringsprogram som Final Cut Pro eller lignende.

Workshopen foregår på NORDphotography’s workshop senter SAGA i Nord-trøndelag, beliggende ca 1 time nord for Trondheim Lufthavn Vœrnes.

Påmeldingsfrist er 24 April, og påmelding skjer til e-post: post@nordphotography.com eller post@sagainderoy.com eller via nettsiden.

www.nordphotography.com 

 

Written By
More from Pål Otnes
Adobe Stock inngår samarbeid med Reuters
Adobes bildetjeneste Stock utvides nå med et samarbeid med bildebyrået Reuters. Adobe integrerer...
Read More
0 replies on “Workshop i multimedia storytelling med Bob Sacha”