Workshop med Brett Harkness

Foto: Brett Harkness

Bryllupsfoto kan være er en konservativ genre, men enkelte fotografer bringer noe nytt bords. Brett Harkness har knekt koden og er en av Storbritanias mest ettertraktede bryllupsfotografer.

Brett gikk rett ut i en tilværelse som fotograf etter fotoutdannelsen ved Nottingham Trent University i 1995, og har siden 2002 drevet eget studio med spesialisering innen livsstil, mote, kommersiell og redaksjonell fotografering. Manchester-baserte Brett har jobbet seg opp til å bli en av Storbritannias fremste bryllup- og portrettfotografer. Han dekker nå rundt 15 store bryllup i året, og gjør i tillegg en rekke workshops. Nå kommer han til Norge for å holde workshop i bryllupsfotografering.

Brett Harkness
Brett Harkness

– Jeg spøker ofte med at p-instillingen på kameraet står for profesjonell, sier Brett.

Allikevel har han mange triks å lære bort, i forhold til planlegging, lyssetting utstyr og teknikk:

– Våre kurs er åpne for alle som ønsker å forbedre sin egen fotografiske teknikk. Jeg underviser på en slik måte at det jeg gjør er lett å forstå. Så enten du er hobbyfotograf eller profesjonell vil du lære noe. Vi vil se på situasjoner som krever både dagslys og blits, og undervisningen er lagt opp slik at du vil ha god tid til både å stille spørsmål, og prøve ut det du har lært.

For å se mer av Bretts arbeider se www.brettharknessphotography.com

Brett holder kurs hos Interfoto 10. september. www.interfoto.no

Tags from the story
,
Skrevet av
Mer fra Redaksjonen

Andrea Gjestvang og Bjørn Opsahl til PhotoCamp

De neste dagene kan du få med deg en rekke foredrag med...
Les mer